Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Piling za tijelo

Zanima me da li neka od vas ima za preporučit kvalitetan piling za tijelo, konkretno za noge? Naime svi koje sam do sada koristila su mi jednostavno preblagi, gotovo kao kreme i nisam primjetila neki značajan učinak. Bila sam zadovoljna Ziajinim pilingom od naranče, ali su se ponovno javile urasle dlake. Da napomenem, pokušala sam se depiliat voskom, šećernom pastom, britvicom, kremom, epilatorom no jednostavno dlake uvijek urastu tako da s te stran nema spasa u pogledu vrste depilacije. Svi savjeti i recenzije proizvoda su dobrodošli :)
2017 08 10
Ja sam jako zadovoljna sa balea pilingom od morske soli i limuna, dolazi u okrugloj kutiji.... bas fino omekani kozu, a jos i ako imate suhu kozu odlican je jer je uljni...
2017 08 10
ja sebi pravim prirodni peeling za noge koji mi je odlican,ako te zanima javi se u poruke da objasnim cijeli postupak :")
2017 08 10
Dlake najviše urastaju kod depiliranja aparatićem...kod šečerne manje..bar je meni tako..
2017 08 10
Natalija777 jesu li zrnca malo veća? Mogla bi njega onda probat jer baš mi je suha koža inače Mkrpice - vidjela sam recept za smeđi šećer i ulje, ili med i palentu/šećer no nekako imam dojam ko da bi si s time samo oderala pola kože :)
2017 08 10
> inspire: > Natalija777 jesu li zrnca malo veća? Mogla bi njega onda probat jer baš mi je suha koža inače > Mkrpice - vidjela sam recept za smeđi šećer i ulje, ili med i palentu/šećer no nekako imam dojam ko da bi si s time samo oderala pola kože :) nije to ja radim od kave,zrnca su taman za peeling nogu i kokosovo ulje.. vrh je Vikili tako je dlake najmanje urastaju sa secernom..
2017 08 10
u gel za tuširanje dodam sodu ili šećer,u jogurt palentu.sve troje je savršen piling.
2017 08 10
imala sam isti problem kao ti, s urastanjem dlaka. kozmetičarka mi je preporučila da dan nakon depilacije voskom, kad se koža smiri, nasapunam noge i prođem običnim žiletom, kao da ih brijem, da ode taj prvi sloj kože. i nakon toga neko umirujuće mlijeko za tijelo. eto, moj problem je riješilo, dlake ne urastaju. pokušaj možda tako?
2017 08 10
> inspire: > Natalija777 jesu li zrnca malo veća? Mogla bi njega onda probat jer baš mi je suha koža inače > Mkrpice - vidjela sam recept za smeđi šećer i ulje, ili med i palentu/šećer no nekako imam dojam ko da bi si s time samo oderala pola kože :) Da, zrnca su od krupne soli i koliko god izgleda grubo ne ostecuje kozu. Ja imam tanku i suhu kožu na nogama i odlican mi je jer je uljni i poslije je koza sjajna i nije potrebno je dodatno namazati. Cijena je oko 28 kn 😊
2017 08 10
Sol i maslinovo ulje
2017 08 12
Čisti alkohol. Znaci magistrica farmacije u ljekarni mi je to rekla. Imam urasle sa svim vrstama uklanjanja i britvicom. Nakon toga cisti alch malo pece al prezivi se. Uraslih vise nema
2017 08 13
Hvala cure na savjetima, evo kupila sam danas Balein piling po preporuci :) a ako ne upali onda krećem na "domaće recepture"
2017 08 14