Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

HOTNO - Bračno putovanje - dokumenti

Drage djevojke, Sutra imam svadbu, a u nedjelju bih trebala putovati na medeni mjesec i sad me uhvatila panika vezano za dokumentaciju. Ne znam da li ce biti problema jer cu putovati pod starim prezimenom. Da li ima tko iskustva? Pomoc!!
2017 09 09
Neće biti problema. Ako putuješ avionom, bitno je da na karti i putnoj ispravi piše isto prezime. Ako ne piše, poneseš vjenčani list i to je to. Tako je moja frendica radila nedavno. A sumnjam da si već napravila novu osobnu. :)
2017 09 09
Neće biti problema, jer i po zakonu rok za promjenu prezimena je 15 dana tako da još uvijek možeš putovati pod starim prezimenom, u tih 15 dana, jel :)
2017 09 09
ha, ha, još uvijek možete zadržati svoje :,'( i zašto žene mijenjaju prezime, ono pola života se zoveš onako i onda si odjednom Zmajko ili Piculin, koji užas ja razmišljam da vratim svoje jedno jedino prezime o:)
2017 09 09
Neće biti problema. I zašto žene ostavljaju prezime, ono pola života se zoveš onako i onda odjednom ostaješ isti Zmajko ili Piculin ili dodaješ uz Zmajka još nešto, koji užas... Možemo i tak gledati, ne? :)
2017 09 09
> teehee: > Neće biti problema. > I zašto žene ostavljaju prezime, ono pola života se zoveš onako i onda odjednom ostaješ isti Zmajko ili Piculin ili dodaješ uz Zmajka još nešto, koji užas... > Možemo i tak gledati, ne? :) Hahah. Istina Ok je meni kad netko uzme prezime, mojoj mami vjencano stoji bolje od onog starog, ali znam primjer zene Ana Marija djevojacko prezime i 2 muzeva... Pa se potpisi
2017 09 10
Zmajko je u redu ako ne treba pridodati Sajko ili Zmajković o:)
2017 09 10