Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

može pomoć sa LRP rosaliac UV legere?

Bok! Da li mogu dobiti pomoć/savjet oko navedene kreme? Da li ju je bilo koja od Vas koristila i kakva su iskustva? Naime, krema je skupa a u mojoj ljekarni nema testera da isprobam. Najviše me zanima da li je krema masna, da li začepljuje pore i da li ublaži crvenilo i osjećaj peckanja, žarenja? Koristila sam razne proizvode- A-derma, Avene, Bioderma, Eucerin... ima ih još. Ili su mi bile masne ili sam imala osjećaj zatezanja i peckanja Meni je dijagnosticirana eritroza koja lagano naginje prema rozaceji i prema savjetu stručnjaka, trebala bih biti sam svoj pokusni kunić ali rijetko koja krema mi stvarno odgovara. Svaki Vaš savjet ili komentar bi mi dobro došao :)
2017 09 20
Krema nije masna, ista linija ali rich je masnija, a ova legere je lagana. Po preporuci moje dermatologice koristim ovu za ljeto, a rich po zimi. Steta da ne mozes nabaviti testere. Meni ova odgovara. Isto tako po preporuci dermatologice cistim kozu samo uljem (mislim kod skidanja sminke) trenutno koristim kokosovo, moze i maslinovo ulje. Nakon toga operem lice LRP gelom za bebe lipikar syndet. I to je to :) povremeno je dobro ocistiti jetru jer problemi s tenom tamo pocinju.
2017 09 21
Puno hvala na komentaru :) Uvijek mi pomaže neka recenzija na kreme jer sam dosta novaca potrošila na 'isprobavanja' a rijetko koja mi odgovara. Ja sam kod prvog dermatološkog pregleda dobila testere od A-derme, LRP i Avene - ali sve su to bili balzami od kojih me koža lica stezala i nisam bila zadovoljna. Kontrolom mi je utvrđena blaga rozaceja pa sam dobila savjet za kreme u ljetnom periodu- Bioderma Sensibio AR bb spf 30 (ujutro) i Sensibio AR (navečer), Bioderma Photoderm AR spf 50+ tonirana krema te Avene losion za čišćenje netolerantne kože. Od toga sam nabavila testere od Bioderme ali me peklo područje obraza ( a to je moje najkritičnije mjesto) tako da sam prekinula sa upotrebom. Zapravo ono što me najviše živcira je crvenilo pa sam došla do informacije da LRP ima liniju za kožu sklonu crvenilu. Dakle, za ljeto uzmem ovu laganiju? A kakva je rich- masnija u smislu da začepi pore ili? E ovo mi je novost- očistiti povremeno jetru. Hvala, budem uzela u obzir :) I hvala još jednom na komentaru :)
2017 09 22
Ja imam rozaceju i koristila sam prvo po preporuci prvog dermatologa biodermu i njihovu micelarnu i sensibio kremu i nisu mi odgovarale, sad koristim ove gore lrp proizvode, a od bioderme bb kremu koju stavim nakon lrp kreme i ona mi fino tonira kožu. meni ne zatvaraju pore. koža mi je super. eh da primijetila sam i da nakon što sam u 2 navrata radi neke bolesti morala piti sumamed da mi je lice nakon toga bilo savršeno. kao da se sve isčistilo. e sad čitala sam i neki strani članak o tome i ima tu istine, ali naravno da nije dobro piti antibiotike često. Trebalo bi pripaziti na jetru, tj. povremeno ju očistiti recimo pijenjem exstrakta maslačka i čička, imaš sikavicu itd. Ali to bi ti trebao netko preporučiti tko se kuži u to.
2017 09 22
Meni je najbolja bb krema ikada upravo od LRP ( Hydreane bb). Lagana je, pokrije većinu nedostataka i boja se stopi sa tvojom bojom puti. Ali meni ne treba toliko bb krema koliko jedna dobra krema za crvenilo :) Prošle godine u prosincu sam imala kritičnu fazu sa licem kad su mi obrazi iz crvene boje prešli u ljubičastu i probala sam sa nevenom kremom, kokosovim uljem i uljem noćurke. Tek onda sam potražila stručnu pomoć.Ali grozno je izgledalo i bojim se da se opet ne ponovi. Obavila sam i testiranja na standardne alergene, nutritivne alergene i konzervanse. Sve je ispalo u redu, međutim dermatologica mi je savjetovala da pripazim sa jeftinim šminkama i da pratim kak budu kapci reagirali na različite maskare ili tuševe. Obožavam piti čajeve i mislim da je u redu očistiti organizam. Budem se konzultirala sa ljudima koji se razumiju u to :) Puno hvala na savjetu, moram isprobati ovu kremicu za zimu i nadam se dobrim rezultatima :D
2017 09 23
sad sam se sjetila jednog pitanja- ta krema lrp rosaliac uv riche ima zeleni pigment ili je bijele boje?
2017 09 23
pa bijele je boje, al mislim da ima u sebi neki zeleni pigmet upravo da neutralizira crvenilo. Kaj nisu sve te kreme koje su protiv crvenila sa zelenim pigmentom? meni recimo bb krema od lrp-a nije pokrivala dobro kao bb od bioderme :)
2017 09 25
Da, mislim da većina tih krema ima zeleni pigment. Ali ja sam za crvenilo koristila Eucerin Anti-Rose i krema je zelene boje. Problem je taj da ako dobro ne razmažem, ostavlja trag , a to mi nikako ne odgovara i nije krema namijenja cijelom licu nego samo području na kojem se pojavljuje crvenilo. Za razliku od lrp-a koja se koristi za cijelo lice ( barem sam tako pročitala). Slažem se s tobom- i meni je od Bioderme bb bila bolja ali me lice peklo, lrp bb je laganija pa mi više odgovara :)
2017 09 25