Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

tehnicki problem

problem 1. kada zelim pogledati neki proizvod- klikom na sliku mi ne zeli povecati ni pokazati ostale(ako su stavljene) -dakle mogu vidjeti samo prvu sliku proizvoda. problem 2 - kada stisnem stavite u omiljene nista se ne desava i ne biljezi mi omiljene. problem 3 - ono sto vec imam spremljeno u moje omiljene (3 stranice) ne prikazuje uvijek , nego samo nekoliko komada. mislila sam da je do kompjutera, ali imam 3 i gdje god da se logiram isti je problem. kako to rijesiti ili podesiti?
2017 10 24
Prvo i drugo se i meni dešava,ali samo kad sam na laptopu, kad aam na mobu ne..
2017 10 25
Meni se to događalo jedno vrijeme, uzrok je bio antivirusni program na mom laptopu koji je javljao da je stranica zaražena trojancem svaki put kad bih otvorila neku stranicu sa slikama na krpicama. Stranica bi mi bila vidljiva, ali bi ju antivirusni odmah blokirao pa nisam mogla kliknuti na slike proizvoda. Nismo nikad ustanovili radi li se stvarno o trojancu ili je lažna uzbuna, meni su stvari profunkcionirale same od sebe nakon dan-dva. http://mojekrpice.hr/forum/t/132434/nemogu-gledati-slike-u-oglasu-lajkati-i-poslati-upit-jeste-li-imale-taj-problem
2017 10 25
Nije trojanac, te poruke kao i ovo kad se spajamo što gore piše not secure, su rezultat toga da stranica nije https nego još uvijek http. Tako mi je objasnila tehnička služba. Uglavnom, probajte isključiti krpice iz antivirusnog ili iz programa koji Vam blokira javascript na kompu.
2017 10 25
Nemogu ucitati slike i to dovljno male velicine nego sta pise
prije 18 dana, 16:48
ne radi!
prije 18 dana, 18:41
Bok dragi ljudi, ima li netko zadnjih dva dana problema s objavom novog oglasa? Znači dignem dvije tri fotografije (ne veće od propisanog), unesem opis, naslov, veličinu, kategoriju, sve što je potrebno, ne izbaci mi nikakav problem u procesu. Kad kliknem 'uploadaj artikl' me dogodi se ništa.. Samo stoji tako. Onda refrešam stranicu i naravno sve mi bude prazno. Ponovila sam nekoliko puta ali dalje mi ne želi dići artikl.. :,'( Može mi netko reći postoji li problem sa stranicom ili? Hvala!
prije 14 dana, 15:38