Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Odmor uz obalu trazim

Trazim puno.. -App za dvoje, s vlastitom kupaonom i kuhinjom ili mogucnoscu koristenja kuhinje vlasnika. Kupaona obavezno posebna. -prvi/drugi/treci red kuca do obale gdje je plaza uredjena, sitni kamen i posjećena solidno. Dakle ne nesto kamenito i na osami. Niti puno hodanja do lijepe plaze.. -parking neophodan vaš ili blizu uz nadoplatu -pogled na more ako je ikako moguce jer ga obozavamo gledati :) -Zatim ne bas malo mjesto.. da se ima gdje prosetati i popiti pice..Po mogucnosti da ni centar grada/mjesta nije vise od 3km u jednom smjeru. ..Nebi ni sjeverni Jadran..hladno je ,:) -Period od 10.07.-22.07. (Prvi mi je hitniji, vise mi taj treba) i od 24.07.pa nadalje nekih 11-12 noci.. U pitanju su 2odrasle osobe,koje bi mozda nesto 3-4 puta skuhale, necemo pretjerivati :D Ne mora biti luksuzno ali solidno uredjeno treba biti. Dolazi u obzir i pristupacniji hotel ako znate za neki slucajno :/ Bitno da je cistoca u redu i da nije daleko od plaze. Ako je netko bio u takvoj kuci na takvom mjestu i bio zadovoljan javite mi link/kontakt pa kontaktiram vlasnika. Hvala!
2018 05 06
I da..Murter Slanica. Bila san na plazi i nisan skuzila gdje su apartmani/hoteli ni jel tamo svi dodju autom ili kako? Ima li zivota nocu?
2018 05 06
> sonja90: > I da..Murter Slanica. Bila san na plazi i nisan skuzila gdje su apartmani/hoteli ni jel tamo svi dodju autom ili kako? Ima li zivota nocu? Naravno, srednji Jadran i posjet meni x-)
2018 05 07
A nije za mene :( Sto ne znaci da necu u drugom terminu "zalutati" :")
2018 05 07
Imal mjesta za ovcu? P.S. Vodim svoje galebove.
2018 05 07
Meni su rekli da ne mogu ici jer samo odrasli idu :( Jedva cekam da porastem!
2018 05 07
Može i meni pomoć!2 odraslih i 2 djece (9 i 5 godina).Znači da su plaže prilagođene djeci (da nisu stijene),da ima puno hladovine(e to je već za moj gušt :) ).Da je apartman blizu plaže,što bliže.Da se navečer ima gdje prošetati sa djecom,pojesti sladoled i sl.Nije da tražim puno,ali mi je bitna cijena :| .Koliko se kreću cijene apartmana blizu mora?
2018 05 07
Lokacija je bilo gdje između Šibenika i Pule :) .
2018 05 07
Ovo je dobro, plaža je super blizu, mirno je pretpostavljam, a prošlo bi i to za prvi period... ali trebam bar 11 noći, to ionako proleti na moru ko 3.I kasnije nema prilike za more (ma ni odmor uopće) nažalost.. Vjerujem da ćete popuniti svakako.
2018 05 09
Novosti :) Trazim okolicu Makarske 5dana uz obalu, uz plazu za dvoje. Sve isto vazi ali bar 4, pozeljno 5 noci od 16. pa nadalje. I trazim Murter od 30.07. pa 2-3 noci. Nebitna blizina plaze, samo parking neophodan :)
2018 05 14
> silkica: > Može i meni pomoć!2 odraslih i 2 djece (9 i 5 godina).Znači da su plaže prilagođene djeci (da nisu stijene),da ima puno hladovine(e to je već za moj gušt :) ).Da je apartman blizu plaže,što bliže.Da se navečer ima gdje prošetati sa djecom,pojesti sladoled i sl.Nije da tražim puno,ali mi je bitna cijena :| .Koliko se kreću cijene apartmana blizu mora? Jeste nasli? Ja se tek sad sjetila Vodica, jako blizu Plave plaze, velik app, 60 eura noc. Ni 3min.hoda, drugi red kuca. Klima, parking u vrtu prostran, kuhinja opremnljena manja, a ostale sobe i kupaona vece. Ima i terasu, mozete svi 4 popiti sokic na njoj :) Bila sam zadovoljna vlasnicom i smjestajem jako, ali usluga u restoranima i kaficima je katastrofa, prije bih kuhala da idem opet tamo. Ako vas mozda zanima dam vam broj u inbox. Mozda mozete zamoliti nizu cijenu,gazde su super.
2018 05 21