Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Krivi broj - savjet oko povrata

Pozdrav, stigao mi je lot robe koji ima 3 artikla u pravom broju, ostalih 7 u krivom broju. Ok mi je da kupim ova 3 komada no namjerno sam uzimala lot kako mi poštarina ne bi bila skuplja od odjeće. I sad ne znam što da radim. Trenutačno se dogovaram s prodavačicom, no zanima me iskustva, kako ste vi to napravili i što bi napravili na mojem mjestu. Ne bih htjela kupiti nešto skuplje nego što sam planirala (htjela sam da bude oko 10kn po komadu). Lot je koštao 100kn, a poštarina 20.
2018 07 16
Ne znam kakva je to odjeća,ali zaista si povoljno prošla. No nije u redu da ti prodavačica pošalje krive brojeve. Koji brojevi su bili naznačeni u oglasu? Ili što ti je rekla? Ako je rekla jedno,a poslala drugo - treba ti vratiti novac....
2018 07 16
Ovisi kako su artikli bili oglaseni, ako su velicine bile tocno navedene mozete se probati dogovoriti sa prodavacicom ako ih zeli uzeti natrag i vratiti vam novac..Ako su bili krivo oglaseni onda svakako treba napraviti povrat..
2018 07 16
Evo ovako, budući da nije jasno što se dogodilo: 1. Sve su veličine bile oglašene ispravno, ali tebi je sedam artikala maleno, odnosno ne odgovara: možeš se pokušati dogovoriti s prodavačicom da joj vratiš stvari o svom trošku (jer nije njezina greška), a ona ti vrati 70 kuna, koliko si i platila tih sedam stvari. 2. Veličine su krivo navedene i zbog toga ti ne odgovara većina stvari: prodavačica ti treba vratiti novac za ovo što ti ne odgovara i platiti povratnu poštarinu (dakle 70+20). E sad, to što si ti kupovala lot da bude jeftina poštarina, ne znači da ti prodavačica treba vratiti novac ako ti nešto ne odgovara, pogotovo ako si lot slagala navrat-nanos.
2018 07 17