Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Prodaja rukotvorina

Imam jedno pitanje, izrađujem gdje koji nakit i nemam ništa otvoreno za to. Znači kao moj hobby.. jedna trgovina je zainteresirana da prodaje ono šta napravim.. dakle, uz ostalo što prodaju, uzeli bi mizda 10.-tak mojih đinđi (po komadu 30 kn).. Neki kažu da nemoram imat ništa otvoreno, neki se nečkaju. Nebih da imam probleme.. Jel ima neki iznos godišnji do kojeg kao nemiram nipta otvarat? Hvala
2018 08 20
Za tako malo predmeta vam se ne isplati ništa otvarati...10 - tak..??' Odnosno...neznam koliko vi toga izrađujete...ako imate puuno..onda da...???
2018 08 21
Poklon galerija je to i u moru svega, pridavali bi ono što ja napravim jer im se svidilo.. za počerak 10.-tak komada.. ako bude potrebe, mizda koja i više ali čisto sumnjam jer ima dosta sličnih koje orodaju.. Znaci ako im prodam 10-15-20 komada mjesecno da mogu dalje prodavat u trgovinu.. netrebam ništa za to malo otvarat jel.. Nemam bas bešri ekstra vremeba da se bas posvetim toj izradi ali oar komada tako mogu napravit.
2018 08 21
> noelen: > Poklon galerija je to i u moru svega, pridavali bi ono što ja napravim jer im se svidilo.. za počerak 10.-tak komada.. ako bude potrebe, mizda koja i više ali čisto sumnjam jer ima dosta sličnih koje orodaju.. > Znaci ako im prodam 10-15-20 komada mjesecno da mogu dalje prodavat u trgovinu.. netrebam ništa za to malo otvarat jel.. > Nemam bas bešri ekstra vremeba da se bas posvetim toj izradi ali oar komada tako mogu napravit. A kako će oni to prodavati bez računa?
2018 08 21
E pa to mi je... Trebam im dat otpremnicu.. A sta napisat na nju? Dovoljno ime, prezime i oib? Jel neće tu bit probkema što nemam ništ otvoreno?
2018 08 21
> noelen: > E pa to mi je... Trebam im dat otpremnicu.. > A sta napisat na nju? Dovoljno ime, prezime i oib? Jel neće tu bit probkema što nemam ništ otvoreno? Mislim da trebate imati obrt,moja prijateljica izraduje lutke i pitala je u jednoj trgovini dali ih moze dati njima da prodaju - zena kaze da mora imati papir ,inace je to sve prodaja na crno
2018 08 22
Ne možeš prodavati bez registrirane djelatnosti. Treba ti i ugovor o komisiji, trebaju ti i deklaracije i otpremnice i računi.... Eventualno pokušaj naći udrugu pa preko njih, ali pripremi se da s njima isplata može potrajati.
2018 08 22
> noelen: > Imam jedno pitanje, izrađujem gdje koji nakit i nemam ništa otvoreno za to. Znači kao moj hobby.. jedna trgovina je zainteresirana da prodaje ono šta napravim.. dakle, uz ostalo što prodaju, uzeli bi mizda 10.-tak mojih đinđi (po komadu 30 kn).. > Neki kažu da nemoram imat ništa otvoreno, neki se nečkaju. Nebih da imam probleme.. > Jel ima neki iznos godišnji do kojeg kao nemiram nipta otvarat? > Hvala Za takvu vrstu suradnje potrebno je imati registriranu tvrtku ili obrt. Sve van toga je čista prodaja na crno...
2018 08 25