Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Mast od gaveza - lice?

Čitam oprečna mišljenja po internetu. Smije li se mast od gaveza stavljati na lice u svrhu čišćenja od akni i mitesera? Ima li koja cura ovakvo iskustvo? I ujedno, gdje kupiti kvalitetnu mast od gaveza? hvala unaprijed
2018 09 11
Ja sam ju narucila prije 2 mj ovdje preko korisnice Svezadame...zenica radi svasta prirodno sta god vam treba...ja sam citala o gavezu da je za sve dobro i tako sam narucila gavez mast i par puta sam namazala lice s tim i malo ostavila da stoji i onda isprala...meni osobno koda djeluje nekako mi je manje onih oziljaka i slicno...ali imate i posebno prirodno nesto bas za obnavljanje i ciscenje pa skicnite i najbolje pitate za savjet korisnicu !:)
2018 09 11
Nemam iskustva s tim ali evo da se ubacim, muku sam mucila s mitiserima i upalama vec mjesecima, nazalost imam problematicnu kozu zbog hormona i evo kad sam se vec skoro odlucila ponovno koristiti pilule koje mrzim, otkrila sam Skintegru, relativno novi hrvatski brend. Za pocetak sam uzela samo Clarion koji se koristi bas za mitisere i upale i evo nakon 3 tjedna koristenja koza mi se preporodila. Ocistila se za 90%, a ako nastane koja upala, do ujutro se osusi (Clarion se koristi navecer). Planiram sada uzeti jos njihovih proizvoda, odusevljena sam i hvalim ih na sve strane :D
2018 09 12
> MiniMini: > Čitam oprečna mišljenja po internetu. Smije li se mast od gaveza stavljati na lice u svrhu čišćenja od akni i mitesera? Ima li koja cura ovakvo iskustvo? I ujedno, gdje kupiti kvalitetnu mast od gaveza? > hvala unaprijed Možeš sama napraviti, korijen gaveza staviti u npr. Maslinovo ulje, ima više na netu. Mi ga doma koristimo kod oteklina npr natečeno koljeno. Čitala sam kako ne smije na rane ići.
2018 09 12
> anas28: > Nemam iskustva s tim ali evo da se ubacim, muku sam mucila s mitiserima i upalama vec mjesecima, nazalost imam problematicnu kozu zbog hormona i evo kad sam se vec skoro odlucila ponovno koristiti pilule koje mrzim, otkrila sam Skintegru, relativno novi hrvatski brend. Za pocetak sam uzela samo Clarion koji se koristi bas za mitisere i upale i evo nakon 3 tjedna koristenja koza mi se preporodila. Ocistila se za 90%, a ako nastane koja upala, do ujutro se osusi (Clarion se koristi navecer). Planiram sada uzeti jos njihovih proizvoda, odusevljena sam i hvalim ih na sve strane :D Hvala na preporuci, čula sam za njih,a sad evo i tvoje iskustvo iz prve ruke. Zvuči zanimljivo.
2018 09 13
> anas28: > Nemam iskustva s tim ali evo da se ubacim, muku sam mucila s mitiserima i upalama vec mjesecima, nazalost imam problematicnu kozu zbog hormona i evo kad sam se vec skoro odlucila ponovno koristiti pilule koje mrzim, otkrila sam Skintegru, relativno novi hrvatski brend. Za pocetak sam uzela samo Clarion koji se koristi bas za mitisere i upale i evo nakon 3 tjedna koristenja koza mi se preporodila. Ocistila se za 90%, a ako nastane koja upala, do ujutro se osusi (Clarion se koristi navecer). Planiram sada uzeti jos njihovih proizvoda, odusevljena sam i hvalim ih na sve strane :D Kakvu kožu inace imas? Kolike su cijene njihovih proizvoda? :)
2018 09 13
Ja već jako jako dugo koristim kremu od gaveza, skoro 3 godine, meni ju mama pravi. Koristim ju za liječenje ožiljaka od akni i mogu reći da mi pomaže :)
2018 09 15
> Purple: > > anas28: > > Nemam iskustva s tim ali evo da se ubacim, muku sam mucila s mitiserima i upalama vec mjesecima, nazalost imam problematicnu kozu zbog hormona i evo kad sam se vec skoro odlucila ponovno koristiti pilule koje mrzim, otkrila sam Skintegru, relativno novi hrvatski brend. Za pocetak sam uzela samo Clarion koji se koristi bas za mitisere i upale i evo nakon 3 tjedna koristenja koza mi se preporodila. Ocistila se za 90%, a ako nastane koja upala, do ujutro se osusi (Clarion se koristi navecer). Planiram sada uzeti jos njihovih proizvoda, odusevljena sam i hvalim ih na sve strane :D > Kakvu kožu inace imas? Kolike su cijene njihovih proizvoda? :) Cudnu :D suha do normalna, dosta dehidrirana. Celo mi je sjaji i imam prosirene pore. Jako se brzo prljaju pore i zbog viska muskih hormona inace uvijek imam hrpu upala. A evo ovo mi je super pomaze. Cijene su malo skuplje, oko 150 kn za svaki proizvod ali se bas isplati jer cure znaju sto rade. Ja cekam otvorenje poslovnice u Zg da mi vide kozu uzivo i kazu sta da jos uzmem sve :D imam potpuno povjerenje haha
2018 09 17
> anas28: > > Purple: > > > anas28: > > > Nemam iskustva s tim ali evo da se ubacim, muku sam mucila s mitiserima i upalama vec mjesecima, nazalost imam problematicnu kozu zbog hormona i evo kad sam se vec skoro odlucila ponovno koristiti pilule koje mrzim, otkrila sam Skintegru, relativno novi hrvatski brend. Za pocetak sam uzela samo Clarion koji se koristi bas za mitisere i upale i evo nakon 3 tjedna koristenja koza mi se preporodila. Ocistila se za 90%, a ako nastane koja upala, do ujutro se osusi (Clarion se koristi navecer). Planiram sada uzeti jos njihovih proizvoda, odusevljena sam i hvalim ih na sve strane :D > > Kakvu kožu inace imas? Kolike su cijene njihovih proizvoda? :) > Cudnu :D suha do normalna, dosta dehidrirana. Celo mi je sjaji i imam prosirene pore. Jako se brzo prljaju pore i zbog viska muskih hormona inace uvijek imam hrpu upala. A evo ovo mi je super pomaze. Cijene su malo skuplje, oko 150 kn za svaki proizvod ali se bas isplati jer cure znaju sto rade. Ja cekam otvorenje poslovnice u Zg da mi vide kozu uzivo i kazu sta da jos uzmem sve :D imam potpuno povjerenje haha Čini mi se da su otvorili, budem i ja otišla tamo pa da me na licu mjesta posavjetuju. :)
2018 09 21
Poštovanje, nedavno sam imala vrlo neugodnu i ozbiljnu situaciju, sa psom. Naime, on se potukao s drugim psom te prilikom toga, zadobio je ozljedu na desnoj šapi, a nakon toga ostao je "šepav" ili "hrom". Nekoliko dana bio je u izolaciji, jedva je ustajao, nije imao volju za ništa. Stoga, sinula mi je ideja, kako bih mogla upotrijebiti gavezovu mast bilo koje marke. Na prvu naletila sam u drogeriji po akcijskoj cijeni od 35,00 kuna, a inače je oko 50,00 kn Gavezova mast od tinkture.com Onaj najbitniji dio htjela sam istaknuti, a to da je pas nakon ovog tretmana i, mnogo bolje hodao, njegov stari duh lovca se ponovo vratio. Što se tiče moje kože, moram priznati da su se tijekom noći smanjile ogavne pred menstrualne akne na području vilice i brade, te opčenito moja rosacea se umanjila. Ne znam je li umišljam, no vrlo sam dobar skener za vlastito lice. Sretno.
2020 03 08
To je jednostavno najučinkovitiji proizvod protiv akni koji sam isprobala.
prije 8 dana, 19:06