Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

LRP- effaclar duo + krema

Pozdrav cure, Naime zanimaju me Vaša iskustva sa ovom kremicom, čitam po internetu puno dobrih stvari o njoj, nikad nisam imala lice previše sklono aknama ali u zadnji 3-4 mjeseca lice mi se jednostavno "osulo" skroz, od potkožnih bubuljica ,mitesera, krastica.. pogotovo na prijedjelu obraza i brade. Odlazim na redovna čišćenja lica i pomogne mi nekako trenutno, ali čim dođu oni dani u mjesecu lice se osipa ali i ostane takvo što inače nije bio slučaj. Ako netko ima iskustva sa ovom kremicom neka slobodno napiše svoje iskustvo,ili iskustvo s nekim drugim proizvodom koji mu je pomogao! 😊😊😊
2018 10 03
Ja sam ju tek počela koristiti prošli tjedan i mogu reći odmah da mi je lice glađe i da svi prištići koji se i pojave jako brzo zacijele. Kupila sam promo set u ljekarni koji sadrži 50 ml effaclar gela za čišćenje i serozinc spray pa vam prepourčam ako želite probati, isplati vam se kupiti sada dok tih setova još ima :D dođe kao i redovna cijena kreme, oko 120 kn
2018 10 03
Procitala sam i cula iz provjerenog izvora da je upcetku super ali cim se “skinete” sa lrp tj prestanete koristiti sve se vrati u 50% gorem stanju nego sto je bilo.
2018 10 04
koristim ju već nekoliko mjeseci i meni je okej! Prije nje sam koristila Uriage hyseac i kao da mi je ta bila bolja...... s effaclar mi je lice možda malo suho! U svakom slučaju ne biram sama što ću i kako ću tako da je ovo moje nestručno mišljenje hah moj dermatolog odlučuje umjesto mene što i kako sa licem! Redovito sam na tretmanima kod njega pa valda on zna :P .... Nemamo svi istu kožu pa je najbolje da vam neki stručnjak (koji poznaje vaše lice, spominjete da ste redovito na čišćenju) preporuči što bi vam bilo najbolje!
2018 10 04
jedino mogu preporučiti kremu za pojedinačne akne, one potkožne koje se upale a nikako da izađu van.... e, za njih je A.I. krema savršena (bilo kojeg proizvođača, lrp ili uriage ili neko treći nebitno)
2018 10 04
Hvalaaaa curke puno na odgovorima!:)
2018 10 04
Ja sam ju koristila na preporuku dermatologa. I nije mi ništa pomogla. Koristila sam ju za ožiljke, ali ništa mi nije napravila. Dok njihov Effaclar gel mi je super. Tako da ovisi od osobe do osobe.
2018 10 06
odlična, ali jako agresivna i isušuje kožu previše
2018 11 14