Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Jugo, grappling, boks

Pozdrav cure, ima koja od vas da je trenirala neki od borilačkih sportova. Zanima me preporuka za početnike. Slušam vaaas 😊
2018 12 03
Idem na boks. Najbolja stvar ikad. Odi na ono sto te najvise zanima, u svemu postoje pocetnici : )
2018 12 04
Moja sestra ide na boks. Odlicno joj je! Krenula sasvim iz znatizelje, kupile ona i prijateljica kupone na Ponudi dana. Na kraju joj se toliko svidjelo da je nastavila i skoro vec godinu dana 3x tjednom trenira.
2018 12 08
Pozdrav! Sad sam tek vidjela ovu temu, nadam se da Vam nije kasno za još jedan odgovor. Iza sebe imam četiri godine natjecateljskog juda i cca 11-12 godina rekreativnog tajlandskog boksa. Tijekom boksa probala u istom klubu par mjeseci ići na grappling i klasični boks, da razbijem monotoniju. Trenutno nažalost ništa ne treniram, svaki dan planiram povratak. Biti ću direktna; jel Vas zanimaju borilačke vještine kao sport, želite se naučiti braniti ili biste htjeli smršaviti/učvrstiti se? Cure su dolazile na boks iz raznoraznih pobuda i moje iskustvo je da se ne zadržavaju baš previše, možda godinu-dvije, još sam puno i rekla. Moje mišljenje/iskustvo: judo mi je jedan od najljepših borilačkih sportova zbog svoje kompleksnosti i raznolikosti (na TV-u je, priznajem, ubi Bože dosadan onome tko ne kuži pravila). Ima najviše zahvata/pokreta od svih borilačkih sportova i upravo zbog različitih bacanja/tehnika ne treba neka posebna fizička predispozicija da se bavite s njime. Možete biti visoki, niski, debeli ili mršavi, svatko može trenirati i naći tehniku koja mu odgovara. Za eventualnu samoobranu prvo mi pada na pamet krav maga, no i judo je obavezan u policiji koliko znam, s time i vrlo koristan po tom pitanju. Za skidanje kila definitivno tajlandski boks; kile koje sam skinula dok sam se njime bavila nisam više nikad vratila. Prestala trenirati pred jedno 3-4 godine i nisam se zdebljala.
2019 01 10