Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Iskompleksirani muskarac

Pozdrav i hvala unaprijed...naslanjajuci se na prethodnu temu,radi se o muskarcu sa teskim djetinjstvom (odsustvo oca) sa nesposobnoscu primanja i izrazavanja ljubavi i sve sto ide s tim u paketu:nesigurnost,posesivnost,sumnjicavost,razni strahovi.Znam da je puno takvih,cak i nesvjesnih svojeg problema i u cudu zbog cega u vezi ne ide...Ako se netko susreo sa problemom i izborio mozda?
2019 01 28
Izborio za sta?
2019 01 28
> cipelitza: > Izborio za sta? Protiv problema.
2019 01 28
Može link na prethodnu temu?
2019 01 28
> teodora1: > > cipelitza: > > Izborio za sta? > Protiv problema. Izborio za sto: a) za tog lika il b) uteko glavom bez obzira od tog lika?
2019 01 28
> cipelitza: > > teodora1: > > > cipelitza: > > > Izborio za sta? > > Protiv problema. > Izborio za sto: > a) za tog lika il > b) uteko glavom bez obzira od tog lika? Hahah ja se moram nadovezati na Cipelitzin komentar koji je nevezan za temu. Nekad odem i prelistam teme na krpicama vezane za zamjenu, 'trazim' itd. Majketi Cipelitze pa ti iskačeš iz paštete, radiš li ti išta osim što komentiraš apsolutno svaku temu na krpicama? 😂😂😂😂 Predahni malo...
2019 01 28
Kajza
2019 01 28
Barem znamo da je živa :P To ona da se ne brinemo za nju
2019 01 29
Eee kamo sreće da nam na MK ima više cipelitza a manje onih koje samo iskaču, s cipelitzom znaš uvijek što dobiješ za razliku od ovih koje samo iskaču Inače ja sam za B opciju x-)
2019 01 29
Savjetujem da ga nagovorite da se konzultira s psihologom. Znam one koji su imali teško djetinjstvo i odrasli bez oca, pa su se sami izborili u životu i naučili brinuti za sebe i za druge.
2019 02 11
> jaca1234: > > cipelitza: > > > teodora1: > > > > cipelitza: > > > > Izborio za sta? > > > Protiv problema. > > Izborio za sto: > > a) za tog lika il > > b) uteko glavom bez obzira od tog lika? > Hahah ja se moram nadovezati na Cipelitzin komentar koji je nevezan za temu. Nekad odem i prelistam teme na krpicama vezane za zamjenu, 'trazim' itd. Majketi Cipelitze pa ti iskačeš iz paštete, radiš li ti išta osim što komentiraš apsolutno svaku temu na krpicama? 😂😂😂😂 > Predahni malo... Cipelitza operira Krpicama vec godinama.Eto,dodjem jednom mjesecno na ovu stranicu i nikada jos nije bilo da ona nema koju pametnu i da se sa nekime ne svadja.Boze oslobodi zenetine.😣
2019 02 20