Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Girly fitness

Pozdrav :) Naisla sam na curke koje imaju stranicu girly fitness i bas sam gledala njihove objave i cine mi se super. Javila bi im se za plan prehrane i treninga pa me zanima jel netko mozda ima iskustva s njima odnosno tim rezultatima. Kako vam se sve to cini, jel bi mi se isplatilo? Ps hvala sto se odvojile vrijeme i procitale ❤️
2019 02 17
Pozdrav. Ja sam prije koju god uzela i iskreno -zali boze novaca. Imala sam natezanja s njima da mi vrate dio jer nisam zeljela ostatak plana. Lagale su o uplatama itd.. ( otvorila sam cak i temu na krpicama, mislim da se zvala prevara poznate fitness stranice ili tako nesto) Prehrana je cisti copy paste jer je sadrzavala namirnice koje sam u upitniku ispunjavala da ne volim.. i rotiraju se par istih stvari sto nikako nije sve od tkzv fitness prehrane. Vjezbe su klasicne, ok i mogu se raditi u gymu ili kod kuce. Sve u svemu vise recepata i vjezbi (pogotovo izlolacijskih npr za gluteus) imas na instagramu, ali ukoliko zelis ja cu ti proslijediti besplatno njihov plan, cisto da imas neki okvir po kojem ces ici dalje..
2019 02 17
> maya789: > Pozdrav. Ja sam prije koju god uzela i iskreno -zali boze novaca. Imala sam natezanja s njima da mi vrate dio jer nisam zeljela ostatak plana. Lagale su o uplatama itd.. ( otvorila sam cak i temu na krpicama, mislim da se zvala prevara poznate fitness stranice ili tako nesto) > Prehrana je cisti copy paste jer je sadrzavala namirnice koje sam u upitniku ispunjavala da ne volim.. i rotiraju se par istih stvari sto nikako nije sve od tkzv fitness prehrane. Vjezbe su klasicne, ok i mogu se raditi u gymu ili kod kuce. > Sve u svemu vise recepata i vjezbi (pogotovo izlolacijskih npr za gluteus) imas na instagramu, ali ukoliko zelis ja cu ti proslijediti besplatno njihov plan, cisto da imas neki okvir po kojem ces ici dalje.. Potpisujem. Skoro sve isto. Uzela plan prehrane i vjezbe. Kao one prilagodavaju svakome plan prehrane i vjezbe prema njihovim mogucnostima a zapravo svima sve isto salju. Ako tipa trazis za guzicu vjezbe dobit ces npr. 50 cucnjeva, 30 iskoraka...isto kao i netko drugi ko npr ima problema s koljenima pa ne moze nikakve cucnjeve niti slicno raditi. Takoder smo se navlacili oko uplata i slanja planova. Ma cista muljaza. Sacuvaj novce i potrazi vjezbe na youtubu (naci ces raznolikije i bolje vjezbe) kao i plan prehrane. Nikakve strucnjakinje za nista. Ispisale par vjezbica i plan prehrane s neta i to sad prodaju svima isto.
2019 02 17
A sto se tice prehrane zamolila sam da mi prilagode prehranu u smislu budzeta i da ne moram po drugim kontinentima traziti te namirnice. Ugl da mi nije rucak 5 lososa i nojevo jaje. I dobila ono neke nebuloze. Tu se vidi da nisu nimalo strucne nego da samo c/p nesto sto su skinule s neta
2019 02 17
Jilian Michaels ima odlicne vjezbe. Imate na yt.
2019 02 17
Mislim da imam ja Girly i uzela sam prije par godina od Tomislava Gustina, od Gustina mi je puno pregledniji. Ali nikad nisam imala koristi od svih silnih planova dok nisam sama sebi složila plan prehrane i plan treninga. Također, mogu ti proslijediti na mail to što imam.
2019 02 17
Nemam iskustva sa njima, pratim ih na fb strani i djeluju ok sa svojim savjetima, po meni nemas potrebe za placanjem nekog plana prehrane, youtube je pun korisnih savjeta od svakog ponesto uzmes i sama sebi smislis prehranu. Meni osobno je odlican Billy Blanks i njegov Tae bo, Dalibor Petrinic isto ima dobrih savjeta, Zuzka ligh isto. Po meni od svakog trenera po nesto dok vidis sta ti najvise pase a sto ne.
2019 02 17
Evo da se i ja javim sa svojim iskustvom kod njih. Ja sam uzela prije 3 godine (nekih 150kn sam platila). Mogla sam uzeti općeniti plan ili baš rađen za mene; taj drugi je bio skuplji pa sam uzela općeniti. Platila sam odmah cijeli iznos, a plan ti pošalju prvo za prvi mjesec pa kad prođe mjesec dana, ti se javiš pa ti tek onda pošalju drugi. Meni je to osobno bilo glupo, ali dobro. Što se tiče vježbi, dobila sam super ideje, a i što se tiče hrane, no to se danas zaista može naći svugdje na Instagramu. Inače vježbam često i uvijek se nečim bavim, ali evo, možda sam jedan ili dva treninga odradil abaš 100% sve što su napisale. To kao da su radile za nekoga tko se profesionalno bavi sportom i naravno, upravo zbog toga, rezultati su mi bili odlični. Sad se sjetim tih njihovih vježbi kad si slažem trening, kao i što bih kad trebala jesti pa ne žalim za tih 150kn, ali nisu baš profesionalne i cijelo vrijeme vrte iste stvari (pratim ih 4 godine).
2019 02 17
Nisam nikada kupovala takve stvari pa ne znam iz iskustva, ali obzirom da većina tih fitness stranica bazira svoje "planove prehrane" na tuni i pilećim prsima na naglo, dok je npr varivo ili bilo što na žlicu nepoznat pojam, sve to skupa mi se čini kao bacanje love. Fitness "treneri/influenceri" niču kao gljive poslije kiše, upravo mi dođe žao svih KIFovaca koji su gulili 5 godina da bi stekli tu neku diplomu i titulu koju si netko nakelji bez imalo pokrića.
2019 02 19
Ja sam kupila prošle godine plan prehrane i treninga. Sve skupa platila sam 400 kn. Plan je za 3 mjeseca, prvo dobiješ za prvi mjesec pa se po završetku prvog mjeseca javiš i one ti pošalju za drugi itd...Što se tiče cijelog tog fitness područja, i sama znam sve što trebam znati i znala sam to i prije no jednostavno sam bila prelijena da se pokrenem, a i oduvijek sam htjela neki plan da vidim kako to funkcionira. U periodu od 5 mj ja sam izgubila 16 kg. Nisam slijedila plan uopće, samo prvi mjesec u kojem sam izgubila 4kg. Nakon toga sam sve sama prilagođavala, jela i sam i slatko i svašta. Ali shvatila sam što mom tijelu odgovara. Mislim da me to što sam potrošila te novce jedino motiviralo da slijedim plan tih prvih mjesec dana :') . Curke nisu vidjele moj mail po završetku drugog mjeseca i morala sam dva puta slati upit za plan za treći mjesec. Uredno su se ispričale i rekle da se javim i nakon trećeg mjeseca da mi besplatno pošalju i za četvrti. No, ja se nisam javila jer sam tad u potpunosti prestala slijediti taj plan. Što se tiče prehrane, nakon prvog mjeseca prilagodile su namirnice i obroke koji mi nisu odgovarali. Prehranu i vježbe šalju svima slične, ne iste, ali mislim da nije realno zahtjevati da svaki plan bude u potpunosti različit. Eto to je neko moje iskustvo, uglavnom pozitivno, ali najvažnije je stanje kod tebe u glavi. Kad sama odlučiš da je vrijeme za promjenu, neće ti trebati nikakvi planovi prehrane i treninga :)
2019 02 19
Pozdrav zao mi je sto ste razocarane sa strane cura s instagrama, ako je neka zainteresirana za suradnju nek mi se javi preko poruka, ja sam fitness trenerkca dat cu svoj instagram profil i sve sto bude potrebno radi dogovora :)
2019 02 20
Cure pronađite na instagramu jednu ženu koja se zove Marica Topfit, ne objavljuje toliko vježbe koliko recepte za hranu,ali stvarno ima svega,a ne samo piletina na naglo i slično. Meni je žena odlična,pozitivna i uvijek na zemlji,pa eto. Ja isto mislim da nema smisla bacati lovu na te planove kad se puno toga može naći na internetu i svi se baziraju većinom na istim vježbama: čučnjevi,iskoraci, plank, trbušnjaci i sl.
2019 02 22