Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Blanx white shock, led bite uređaj

Iskustva? 😊
2019 05 05
Ja sam koristila prvo samo pastu za zube pa tek naknadno i led uređaj. Meni je dosta izbijelilo zube. 😊
2019 05 05
> ElmaMujadic: > Ja sam koristila prvo samo pastu za zube pa tek naknadno i led uređaj. Meni je dosta izbijelilo zube. 😊 O super.. Sad koristis sve u kombinaciji?
2019 05 05
Koristila sam Blanx, izbjelila sam za nijansu...koristila sam pastu, pastu za izbjeljivanje s aparatom i vodicu za ispiranje. Više preporučam HiSmile...bolje izbjeli zube, Ako imaš ispune, e to če na žalost ostat u istoj boji kao i kod izbjeljivanja kod zubara.
2019 05 05
> ProudMary: > Koristila sam Blanx, izbjelila sam za nijansu...koristila sam pastu, pastu za izbjeljivanje s aparatom i vodicu za ispiranje. > Više preporučam HiSmile...bolje izbjeli zube, Ako imaš ispune, e to če na žalost ostat u istoj boji kao i kod izbjeljivanja kod zubara. Gdje ste kupili hismile?
2019 05 05
> Sweetclothes: > > ElmaMujadic: > > Ja sam koristila prvo samo pastu za zube pa tek naknadno i led uređaj. Meni je dosta izbijelilo zube. 😊 > O super.. Sad koristis sve u kombinaciji? Sad koristim taj paket blanx led lampicu i pastu za zube. Stvarno samo rijeci hvale sam cula 😊
2019 05 06
I ja koristim pastu i led lampicu i zadovoljna sam :) prirodno imam dosta bijele zube, ne pusim, ne pijem kavu i ovo mi je dodatno izbijelilo. Rekla bih za nijansu. Preporucila bih :D
2019 05 06