Pala mi na um prije cca 10 godina ideja da se bavim ugostiteljstvom, išla sam na to stručno osposobljavanje, ništa strašno i ne traje dugo, otvorila obrt i to je to.
Znam da možeš ti biti vlasnik bez struke, ali moraš bar 1 zaposlenog konobara imati, a kako je s jdoo, ne znam.
Ovo kad imaš zaposlenog konobara ima smisla ako je osoba od povjerenja, inače si u gabuli ako ode.
Kad već otvaraš, možda je najbolje da ti sama imaš sve potrebno.
I da, kao što je netko napisao, ugostiteljstvo je krvav posao, pogotovo kad sam radiš, nit' petka nit' svetka.
Ja sam se dovela u jako loše psihofizičko stanje.
Srećom pa sam shvatila da je došao kraj i otišla.
Ne želim deprimirati, nego biti realna.
Kod nas se često mijenjaju vlasnici novootvorenih lokala jer ljudi teško podnose pritisak.
Velika je konkurencija, manjak ili jako loša ponuda radnika tako da sve pada na tebe.
A radit' 24/7 i ostat' normalan.. teško.
Bilo kako bilo, sretno!
Pala mi na um prije cca 10 godina ideja da se bavim ugostiteljstvom, išla sam na to stručno osposobljavanje, ništa strašno i ne traje dugo, otvorila obrt i to je to.
Znam da možeš ti biti vlasnik bez struke, ali moraš bar 1 zaposlenog konobara imati, a kako je s jdoo, ne znam.
Ovo kad imaš zaposlenog konobara ima smisla ako je osoba od povjerenja, inače si u gabuli ako ode.
Kad već otvaraš, možda je najbolje da ti sama imaš sve potrebno.
I da, kao što je netko napisao, ugostiteljstvo je krvav posao, pogotovo kad sam radiš, nit' petka nit' svetka.
Ja sam se dovela u jako loše psihofizičko stanje.
Srećom pa sam shvatila da je došao kraj i otišla.
Ne želim deprimirati, nego biti realna.
Kod nas se često mijenjaju vlasnici novootvorenih lokala jer ljudi teško podnose pritisak.
Velika je konkurencija, manjak ili jako loša ponuda radnika tako da sve pada na tebe.
A radit' 24/7 i ostat' normalan.. teško.
Bilo kako bilo, sretno!