Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Cjenkanje na krpicama

Ljudi jel se vi ovdje cjenkate? Ako da, koliko spustate? Jeste ikad naisle na losu reakciju na cjenkanje? Meni je ok kad mi netko kao prodavacu posalje neki takav upit, uvijek se nekako dogovorimo jer me u principu briga za 20ak kn vise manje, draze mi je da se proda... Kao kupcu mi je uvijek nekako malo neugodno prva zapocet cjenkanje iako mi je to generalno skroz ok stvar. Kakva su vasa iskustva?
2019 07 18
Dobila sam nekoliko upita sa snizenom cijenom, na nesto sam pristala ali na nesto ne, jer je ponudena cijena bila premala. Kod takvih upita napisem na koju cijenu bi ja zadnje pristala pa ako hoce hoce, ako ne ne. O raspolozenju mi ovisi koliko cu spustit cijenu haha. Kad kupujem uvijek pitam dal moze nesto manje. Ko pita ne skita :D
2019 07 18
Meni je super kad se cjenkamo. Mislim da bi to trebala bit i svrha ove stranice. Isto kao i Liliwhite4539 vecinom pristanem na nize ponude, ali ponekad kad smatram da je ponuda preniska napisem svoju zadnju cijenu. Ugl... svrha je rijesit se stvari koje mi ne trebaju, koje vise ne nosimo ni ja ni djeca... tako da cjenjkanje je dobrodoslo!!
2019 07 18
Ja uvijek pitam je li prodavacica za neki dogovor oko cijene. Malo mi je neugodno ponuditi svoju cijenu, ali volim kada cure meni ponude svoju cijenu iznad koje ne mogu ili ne zele kupiti. Mislim da su cijene ovdje vrlo subjektivne i da je sasvim normalno cjenkati se.
2019 07 18
Naravno! Čak sam i navela u opisu svog profila...
2019 07 18
Nekoliko puta sam pitala za mali "popust" i skoro svaki put je reakcija bila na rubu bezobraluka, kao da sam trazila da mi poklone artikal 🙄a sto se tice mojih stvari, za vecinu moze dogovor oko cijene 😁 Podjelit cu jedno svoje neugodno iskustvo, gdje me gospođa napala bez razloga. Svasta sam dozivila ovdje, pa cak i da mi se jedna gospođa javila za jedan moj artikal i pitala moze li niza cijena. Artikal je vec bio ispod svake cijene jer sam u međuvremenu cijenu tri puta snizavala. Pitala me moze li za tu navedenu cijenu ali da joj poklonim postarinu, na sto nisam pristala jer je stvarno bilo ispod svake cijene. Nakon toga me napala da zasto je ta stvar tako skupa i kako me nije sram tako skupo prodavati. Ostala sam u šoku! Mislim da svako ima pravo stavit cijenu koju zeli, pa ako nisi u mogucnosti kupiti nemas pravo nekoga napadati. 🙈🙉🙊
2019 07 18
Uvijek nešto spustim.. :)
2019 07 18
Cjenkanje mi je ok dok je u razumnim granicama. Često za neke "skuplje" artikle i poklonim poštarinu. Ali mi nije ok nuditi 50% od navedene cijene i slično, to je jednostavno bezobrazno. Nedavno me cura tražila da joj prodam dvije suknje za ukupno 28 kn.
2019 07 18
Rado spustim cijenu,rado ubacim i poklončić,ali ne volim bezobrazluk.Tražiti popust za majicu koja košta 15 kn (ono-koliko bi ona da još spustim),besplatna poštarina preporučeno,za artikl koji sam zacijenila 20kn,i svašta još nešto sam doživjela.
2019 07 18
Ja uvijek pristanem na cijenu ..bez obzira koliko netko spusti.Nekad posaljem i jos neku robu u dogovoru..sto se nekom svidi.. Bolje da se nosi nego da stoji..Bolje vrabac u ruci nego golub na grani☺️☺️ Osobno ne trazim snizavanje a i ne kupujem robu nesto extra skupu..☺️
2019 07 18
I meni je normalno spustiti cijenu, cak mi je ok kad mi stigne upit jel moze za toliko i toliko. No, jednom sam pitala krpicarku za djecji komplet jel moze za 70 s pt (kostao je 60) i zena je fras dobila 😂 bas mi je bilo neugodno.
2019 07 18
Ja često spuštam cijene i cjenkanje podrazumijevam pod sadržaj ove stranice. Pogotovo ako netko uzima više stvari od mene... Ali isto tako mi je uvijek neugodno pitati za nižu cijenu pa često taj dio i preskočim, valjda jer su me nerijetko odbijali nekim pomalo bezobraznim tonom. Još mi se nije dogodilo da me je netko tražio da spustim za neki previše pretjerani iznos, ali ne smatram to bezobraznim. Pa neka pita čovjek. :D e sad, ako to meni ne bi bilo prihvatljivo, napisala bih "ne hvala, ali mogu vam dati za tolko i tolko". Ne vidim što bi me trebalo uvrijediti kod takvog scenarija...
2019 07 18
Ne razumijem zašto bi bilo bezobrazno ponuditi nižu cijenu kako su neke od vas pisale. Cjenkanje u svojoj definiciji podrazumijeva pogađanje: ona pita za pola cijene, ti predložiš svoju i eventualno se nađete na sredini. Ili ne. Svakako ne znači da jednu od vas samo cjenkanje čiji bezobrazn(ij)om. Toliko je subjektivna procjena vrijednosti stvari koje posjedujemo u svojim ormarima da je besmisleno prosuđivati tuđi bezobrazluk na temelju ponude niže cijene no što smo ju navele. Tak da... Cjenkanje mi je ok. Ukoliko mi ponuda s druge strane ne odgovara to pristojno i kažem/napišem, a ponuđačicu ne smatram bezobraznom. Jednaki tretman volim doživjeti i u obrnutim ulogama, uz mene kao kupca.
2019 07 19
o da, uvijek pitam za nižu cijenu i sama ponudim 20 kn manje od tražene cijene, no nađemo se u većini slučajeva za 10 kn manje... sretna ona jer je prodala, a ja jer sam "uštedila" he... svatko ima svoje gušte. Volim se cjenkati... Pogotovo ako npr kupujem majice po 30 kn... odmah za dvije nudim 50 kn Naravno, i sama spuštam kad kupilica zamoli...
2019 07 19
Volim se cjenkat i cesto pitam i sama da li je cijena fiksna... To mi je skroz u redu i nemam nikakvih zamjerki. Svi smo mi ovdje na koncu da nesto ustedimo. Pitam, pa sad APP... :) Naravno, ako je nesto vec spustano ili sam sama spustila cijenu maks onda to i kazem u razgovoru... Sve ovisno o situaciji... Ali ne vidim razloga za neke neugodne ili bezobrazne odgovore s bilo cije strane.
2019 07 19
1 2 3 4