Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Teretana Novi Zagreb

Pozdrav cure! Moze li preporuka za teretanu u Novom Zagrebu? Napisite mi i cijenu ako znate! :)
2020 02 11
na velesajmu imate XXL. Imate različitih opcija, ako vam recimo odgovara ići ujutro to ispadne nešto jeftinije nego da plaćate normalnu članarinu, ali ako bi išli i na grupne treninge, više vam se isplati uzeti normalnu za 280 kn jer je sve uključeno. dosta dobro je objašnjeno na stranici :) i znam za studentsku da je 200 kn.
2020 02 11
Hvala puno na informaciji! :) > schmetterling: > na velesajmu imate XXL. Imate različitih opcija, ako vam recimo odgovara ići ujutro to ispadne nešto jeftinije nego da plaćate normalnu članarinu, ali ako bi išli i na grupne treninge, više vam se isplati uzeti normalnu za 280 kn jer je sve uključeno. dosta dobro je objašnjeno na stranici :) i znam za studentsku da je 200 kn.
2020 02 11
> schmetterling: > na velesajmu imate XXL. Imate različitih opcija, ako vam recimo odgovara ići ujutro to ispadne nešto jeftinije nego da plaćate normalnu članarinu, ali ako bi išli i na grupne treninge, više vam se isplati uzeti normalnu za 280 kn jer je sve uključeno. dosta dobro je objašnjeno na stranici :) i znam za studentsku da je 200 kn. Moje isto preporuke za xxl, naročito xxl 2 koji je u produžetku velesajma a xxl1 je unutar velesajma, ne znam točno koji paviljon. U xxlu 2 je 280kn je klasična cijena, uključeni grupni treninzi i teretana neograničeno. Mislim da se razlikuju cijene u teretanama, treba provjeriti.
2020 02 11
> maumau: > > schmetterling: > > na velesajmu imate XXL. Imate različitih opcija, ako vam recimo odgovara ići ujutro to ispadne nešto jeftinije nego da plaćate normalnu članarinu, ali ako bi išli i na grupne treninge, više vam se isplati uzeti normalnu za 280 kn jer je sve uključeno. dosta dobro je objašnjeno na stranici :) i znam za studentsku da je 200 kn. > Moje isto preporuke za xxl, naročito xxl 2 koji je u produžetku velesajma a xxl1 je unutar velesajma, ne znam točno koji paviljon. U xxlu 2 je 280kn je klasična cijena, uključeni grupni treninzi i teretana neograničeno. Mislim da se razlikuju cijene u teretanama, treba provjeriti. Ja idem u XXL u martićevoj, tamo su cijene ovakve koje ste napisali, 280 s grupnim treninzima. Nisam ni znala da imaju dvije na velesajmu :')
2020 02 14