Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Jesam ja tu sta kriva

Kako se maknut od osobe koja je narcis, kao psihopat. Bili smo prije zajedno sluzbeno dok me uvukao u to sve. Nakon toga smo se dalje viđali, to traje 3 godine. Dolazila sam kod njega, seksali smo se pricali išli par puta van na klopu. Prije sam uvijek trčala k njemu i bas sam povladivala. Sad ohladila sam se unazad godine i pol ne pisem mu prva nikad, odgovorim na poruku. Zove on mene i dalje na seks ali ja dodem i onda se ljubimo ali necu seks i mjesecima ga odbijam uopce ne zelim vise. Ali dođem kako kad kad me zove. Dal mu dajem laznu nadu? Mjesecima ne odustaje. Ako slucajno odbijem nesto napravim sta mu ne pase prijeti mi blokiranjem svugdje. Osjecam se kao da me prisiljava. Onda na trenutke se ponasa i kaze da ok ako necu seks sa njime, i kad sam par put odbila blokirao me na 10 dana. Dal da mu pisem prva ili ne. Tvrdi da smo prijatelji i kao isli bi na kave. Ne smeta mu i da ja imam decka mislila sam kad budem u vezi vise nece pisat. Kaze da ce i onda. Da bi samnom seks ak bi ja htjela u vezi. Nema postovanja prema mojoj vezi. Jel to normalno ako smo prijatelji da mu nije zao mog decka. Kaze vidjat cemo se i onda ali kave. Ja sam pogledala znam da je narcis, sta mi je sve radio. Molila sam se da nade drugu zrtvu. A to kod nas nemože kao ljubavnici, nije to cisto prijateljstvo. Da ga ni moja veza nebi sprijecila. Nemojte mi rec da blokiram. Kako da to napravim. Odgovorim na poruku ali nikad mu ne pisem prva. Taman zivnem kao da sam se izlijecila od njega vidanje bi mi samo nanijelo traumu prisjecat se opet
2020 05 15
Da te nije opet blokirao jer se nisi mrkačila s njim pa si se dosla ovdje izjadati? Ti, tvoje teme, tvoji seksovi i njegovo blokiranje kad odbijes tarupanje. Dokle? Ajde vise zeno, smaras i dosadna si. Zadnja rupa si mu na svirali, znaci kljucna rijec rupa, doslovno. A i nama svima ovdje, zajedno s tvojim temama. Kako bi se u narodu reklo, cuti i pusi.
2020 05 16
Zar opet 🤣 sex, ili kazna .Poslije tarupanja nema kajanja😂
2020 05 16
Mislim da je tu ključna tvoja nepismenost. Eto, dok čitam pi**arije koje pišeš i ja se lagano razbolijevam i otkrivam u sebi osobine za koje nisam mislila da ih posjedujem, a sve su ubilački obojene.
2020 05 16
ah, koja lijenost...da ti se makar dalo neku novu rič ubacit a ne copy-paste stari post...razočarana sam nemaron, a sadržaj je ionako nebitan. Više te ne komentiran, među nama je gotovo.
2020 05 16
> Hladnacura: > Kako se maknut od osobe koja je narcis, kao psihopat. Bili smo prije zajedno sluzbeno dok me uvukao u to sve. Nakon toga smo se dalje viđali, to traje 3 godine. Dolazila sam kod njega, seksali smo se pricali išli par puta van na klopu. Prije sam uvijek trčala k njemu i bas sam povladivala. Sad ohladila sam se unazad godine i pol ne pisem mu prva nikad, odgovorim na poruku. Zove on mene i dalje na seks ali ja dodem i onda se ljubimo ali necu seks i mjesecima ga odbijam uopce ne zelim vise. Ali dođem kako kad kad me zove. Dal mu dajem laznu nadu? Mjesecima ne odustaje. Ako slucajno odbijem nesto napravim sta mu ne pase prijeti mi blokiranjem svugdje. Osjecam se kao da me prisiljava. Onda na trenutke se ponasa i kaze da ok ako necu seks sa njime, i kad sam par put odbila blokirao me na 10 dana. Dal da mu pisem prva ili ne. Tvrdi da smo prijatelji i kao isli bi na kave. Ne smeta mu i da ja imam decka mislila sam kad budem u vezi vise nece pisat. Kaze da ce i onda. Da bi samnom seks ak bi ja htjela u vezi. Nema postovanja prema mojoj vezi. Jel to normalno ako smo prijatelji da mu nije zao mog decka. Kaze vidjat cemo se i onda ali kave. Ja sam pogledala znam da je narcis, sta mi je sve radio. Molila sam se da nade drugu zrtvu. A to kod nas nemože kao ljubavnici, nije to cisto prijateljstvo. Da ga ni moja veza nebi sprijecila. Nemojte mi rec da blokiram. Kako da to napravim. Odgovorim na poruku ali nikad mu ne pisem prva. Taman zivnem kao da sam se izlijecila od njega vidanje bi mi samo nanijelo traumu prisjecat se opet Pokušaj se prije svega sastati sama sa sobom. Mašta radi svašta. :')
2020 05 16
Ovo me podsjeca na Nikolinu i Jovicu iz "Ljubavi na selu". Sretno!
2020 05 17