Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Pomoć oko pošte

Molim Vas hoće li mi netko objasniti kako je najbolje slati putem pošte.Nešto sam se dogovorila s jednom curom za majicu,ali uopće neznam kako da joj pošaljem.Vidjela sam da u pošti ima nekoliko opcija slanja,ali ne znam koje je najbolje i najsigurnije?Koliko dođe slanje na primjer jedne majice?I što sve moram označiti na onom papiriću za slanje jer ima dosta opcija?Ako netko ima iskustva u tom slanju,molim Vas pomozite 😊
2020 05 31
Ovdje mozete izracunati otprilike cijenu koliko bi Vas doslo slanje s obzirom na to koju opciju slanja odaberete. Najsigurnije Vam je preporuceno ili kao paket ( iako ne znam da li Vam se isplati jer je 18kn) jer dobijete sifru posiljke kojom mozete pratiti. Ja znam jos poslati i prioritetno, to dode za dan, dva ali se ne dobije sifra. Ako niste izricito dogovorili slanje postom i imate samk jednu majicu za poslati mozete i tiskom u koverti, to je 13kn a nekako mi je to najsigurnija opcija.
2020 05 31
Aha,hvala puno na informaciji Zanima me jos koje opcije vi izaberete sve za preporuceno slanje odnosno sto sve oznacite na papiricu onome za peporuceno slanje?
2020 05 31
ja prvo izvagam doma koliko je tesko, ako je preko 500g šaljem kao paket, za sve ispod kao preporučeno. odabere se samo opcija preporuceno slanje na onom papiriću, sve dodatne usluge se naplacuju vise
2020 05 31
Sad sam vidjela da sam zaboravila link kopirati pa evo ako vec niste nasli: https://www.posta.hr/hrvatska-posta-cjenik-online/262 I da, kao sto je jelena napisala odaberete samo preporuceno slanje, tj to mozete reci djelatnici pa Vam ona oznaci.
2020 05 31
Hvala Vam na pomoći :)
2020 05 31