Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Nemirne noge. Pomagajte

Cure, imate li kakvog iskustva sa "trganjem" u listovima i gležnjevima? Znaci preko dana je sve ok, ali kad legnem spavati to je strašno. Masaža pomaže taj tren, pila sam magnezij, ništa nije pomogao. Nekad popijem za bolove, nekad Normabel, ali sve to jako slabo pomogne. Dnevno samo do posla i nazad prehodam 2km, ostalo ne racunam, vecinom pjesacim i ne nosim visoke pete. Jel netko nešto koristio da mu je pomoglo? Hvala ❤️
2021 01 14
Koenzim q 10, nastaviti piti magnezij i vise tekucine Ali treba i traziti uzrok nemirnih nogu, nekada je to simptom.
2021 01 14
> mallena86: > Cure, imate li kakvog iskustva sa "trganjem" u listovima i gležnjevima? Znaci preko dana je sve ok, ali kad legnem spavati to je strašno. Masaža pomaže taj tren, pila sam magnezij, ništa nije pomogao. Nekad popijem za bolove, nekad Normabel, ali sve to jako slabo pomogne. Dnevno samo do posla i nazad prehodam 2km, ostalo ne racunam, vecinom pjesacim i ne nosim visoke pete. > Jel netko nešto koristio da mu je pomoglo? > Hvala ❤️ Posjetiti neurologa.
2021 01 14
Ja muku mučim s tim od prve trudnoće. Meni pomognu magnezij i pranje nogu skroz hladnom vodom (malo utrne živce i rashladi) pa mi bude lakše. I obavezno izbjegavajte slatko prije spavanja, jer šećeri izvlače magnezij iz tijela.
2021 01 14
imala sam isti problem jesenas i počela piti kapsule željeza kao dodatak prehrani jer sam inače slabokrvna. Od tada, znači nekih 4 mjeseca, niti jednom mi se nisu pojavili trnci u nogama :)
2021 01 16
Osim magnezija (probajte naći organski oblik tipa Mg glicinat, taurat i sl.) pomažu i vitamin D3 (ne uzimati navečer jer smanjuje proizvodnju melatonina), vitamin C (ne više od 500 mg), vitamin E (uzimati odvojeno od vitamina D3, barem 3 h) te vitamini B kompleksa.
2021 01 17