Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Ostavio me večeras

Rekao mi je da se ne misli ženiti samnom. Da ne zna što više osjeća prema meni. Bili skupa dvije godine, ovo je pakao curke moje, ja sam mislila da sasm našla pravog napokon, a on kao i svi drugi, ostavio me naglo. Jučer mi govorio da me voli, a danas preko noći, ne mogu se sastaviti, samo plačem, što je ovo, ja ne znam. Kako da preživim?
2021 04 27
Draga , sve se u životu preživi !! Isplači , tuguj - uzmi koliko ti vremena treba , zbroji se i dozovi . Digni glavu i samo naprijed . Nemoj dopustiti da te slomi netko tko se nije libio da samo tako baci u vjetar 2 godine veze .
2021 04 27
Zamisli da nije bio iskren, oženio te, napravio dijete i tek onda rekao to.. uvijek može gore, ali svakom je njegov slučaj najbolniji. Nažalost ovakvih priča sve više čujem, kaj je najbolje u većini slučajeva se i jave opet nakon nekog vremena.. ali ovo je sad tvoje vrijeme da očvrsneš i preboliš, trajat će, ali nedaj se više takvima. Momak mora bit da te traži voljno i pokazuje interes a ne da bježi. Jednom kad želi da ode.. pusti ga.. ne piši mu Šta god rekli ne odlučujemo mi tu već je na nama da sami sebe prilagodimo situaciji kako najbolje znamo da nam bude lakše.
2021 04 27
Neka ide svojim putem...sretan mu put... Ni slučajno nikakva molba, zvanje i pomirenje..takve veze nebi više uspjele.. Glavu gore... Neznam koliko imate godina, ali nije ni bitno...vrijedi za sve... <3
2021 04 27
Curo samo glavu gore. Ništa nije vrijedno tvojih suza. Naći ćeš nekog boljeg. On će se javiti kad shvati šta je izgubio. A ti odi u jedan šoping, kozmetičaru, sredi se tip top i pravi se da ga ne poznaš. To ti je najgora osveta, a njega će to boljeti više nego što tebe boli taj prekid Samo nikad ne odustaj i ne daj na sebe. Ne daj da te vide tužnu i slomljenu jer ti si jedna jaka, samouvjerena i samostalna žena. I sretno ti :") :") :")
2021 04 28
Sad to još uvijek ne vidiš, ali jednog dana ćeš znati da ti je ovime napravio uslugu. : )
2021 07 22
Bila sam u tvojoj situaciji prije dvije godine. I sad si mislim ko ga jebe. Frajer me ostavio zbog curice 10 godina mlađe i to dok ga je mala čekala u autu. Napravio joj dijete nakon par mjeseci :D. Vidim da im je baš lijepo u životu i zbilja sam sretna zbog njih, ali i zbog sebe jer sam upoznala visokog, zgodnog, bogatog, pametnog s kojim se kreveljim kao nikad u životu. :D
2021 07 28
Mogla si i bez ovog da je bogat, zene drage ne ovisite o muskarcima!!
2021 10 05
Savjetujem ti da se sada maksimalno posvetiš sebi, da ne juriš u drugu vezu (koliko god godina imaš) niti da tuguješ za njim. Čitaj knjige, ne provodi vrijeme na društvenim mrežama. Tek kada potpuno budeš sretna i zadovoljna sobom, doći će onaj pravi koji će prepoznati tvoje kvalitete. Nemoj mu se vraćati ako bude htio niti ga ti moliti da te želi. Ti si svoja samostalna i vrijedna. Pazi na stres i zdravlje!
2022 03 12
Ajme strašno 😂😂😂
2022 08 14