Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

pitanje- "omiljeno"

pozdrav! zanima me kupite li stavrno artikle koje ste oznacili pod "sviđa mi se"? imam osjecaj da neki korisnici drže mjesecima, a ne misle kupiti... oznacite li to jer mislite kupite u blizoj budnucnosti ili kad je nesto samo kul, "mogu i ne moram kupiti"? ja osobno drzim kratko, ili kupim ubrzo ili se predomisljam hvala na odgovorima :)
2021 12 09
Također, držim kratko. Ili se odlučim za kupnju ili se predomislim. Ali mi je dobra opcija. Prvo stavim u omiljene, pa ako mi se i za tjedan dana sviđa, kupim ako imam love. Nekad kada promislim vidim da mi to ne treba. Svakih tjedan, dva prođem kroz omiljene i brišem. Bude i dobar orjentir ako se osoba mijenja što traži.
2021 12 09
Isto, kako pretrazujem oznacim sve sto bi moglo proci pa se kasnije lako vracam kroz omiljene i odlucim sta hocu sta necu :)
2021 12 09
Ja uglavnom stavim stvari koje mi se baš baš sviđaju i koje bi htjela kupiti. Onda svako malo odem u omiljene i razmišljam da li mi stvarno trebaju ,:) Tako dosta često pobrišem ono za što shvatim da ipak ne treba, a dosta stvari i kupim.
2021 12 09
Ja isto stavljam isključivo stvari koje planiram kupiti. Nekad ih nadjem izvan krpica pa onda pobrišem ove sto su u omiljenima 😊
2021 12 09
Kad nešto tražim,označim sve stvari koje mi odgovaraju! Kad se odlučim i kupim, ostalo obrišem! Ipak,imam u omiljenima i stvari koje želim ili mi se sviđaju ali ne dolaze na red! Neke imam dosta dugo označene!
2021 12 09
Označim samo zato što mi se nešto svidi. Ne zato što to planiram kupiti ili da aktivno tražim takvu stvar. Ponekad ako mi treba i ako mi cijena odgovara kupim označeno, ali više puta i ne ...i da ne brišem tu listu :)
2021 12 09
Stavljam ono sto planiram kupiti, ali kako imam 4 stranice toga (nekad sam imala i 10ak) onda neke stvari stoje mjesecima. Kupim svaki tjedan par stvari, ali vodim se time sto mi u tom trenu vise treba, cega je sezona i sl.,a ne toliko time koliko mi nesto stoji.
2021 12 09
većinom stavim u omiljeno, pa neko vrijeme razmišljam što mi se više sviđa od stvari , te što mi sada treba, pa uspoređujem koje mi je ljepše i onda odaberem i kupujem. A nešto stavim, pa kad skupim novce za to da imam "pri ruci" :)
2021 12 09
Samo sto trazim i trebam,od 10-ak spremljenih kupim jedno,npr.Ponekad spremim nesto sto me zanima ali mi je skupo ili prodavacica nema niti jednu recenziju pa pricekam da vidim kako ce se stvari odvijati.
2021 12 09
Spremim u omiljeno sve što mi se sviđa, dio kupim, dio otpadne, dio čeka.
2021 12 09
To je meni složeno pitanje uglavnom uvijek prodam onom tko nije stavljao u omiljene jako rijetko da taj koji kupi da je označio u omiljenima, kao i sama kad pregledavam kad nešto vidim da mi je lijepo kliknem u omiljene nešto kupim ali isto ne puno, dok imam artikala gdje je po 17 ih stavilo u omiljene i znam sigurno da će kupiti netko tko nije stavio u omiljene tako da mi to više ništa ne znači, a i par puta sam ponudila to što je omiljenima i žene mi kažu da nemogu kupiti tako da više i ne pomišljam nuditi.
2021 12 11
Dosta puta sam kupila ono sto mi je u omiljenima, to su mi pretezno neprezaljeni predmeti koje sam propustila ili malo skuplji nego ovdje. Trenutno stedim bas za jednu torbu iz omiljenih i mislim da bi ju mogla kupiti kroz mjesec ako se ne proda. Nekad propustim, ali u 90% slucajeva sam kupila, samo ovo bozicno vrime mi je malo besparica jer bozicni pokloni, godisnjica, momku rodendan…🙈
2022 01 04
Stavljam u omiljene stvari koje mi se sviđaju, vjerojatno ću nešto kupiti, nešto čeka, nešto obrišem. Razumijem da bi moglo smetati prodavačima što se dugo drži u omiljenima, umjesto da se kupi jer svi čekamo da što prije nešto prodamo.
2022 01 04
I ja stavim u omiljene isto i isto mi zna dugo stajati. Kod mene je problem sto nemam stalni posao, stalno radim po nekim zamjenama i tako i kupujem. Recimo imam dosta cipela na petu u omiljenima, ali kupujem ih samo kad radim i kad znam da cu ih nositi. Ali opet stavila sam neke cipele u omiljene od npr 450 kn, a trenutno sad su na popustu takve cipele po 450 kn, nije mozda ista nijansa. I evo recimo imam par vecernjih haljina u omiljenima, pa prvo cekam ako cu biti pozvana na maturalnu zabavu, pa tek onda kupiti i tako...
2022 01 07