Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Tetoviranje

Pozdrav cure! Uskoro radim prvu tetovažu i svaki savjet za održavanje i njemu bi dobro došao (preporuke za tattoo kreme, itd) :") Čitala sam dosta po internetu o njezi nakon tetoviranja jer me strah da ne bi bilo problema, svi govore da se koristi Bepanthen, e sad moje pitanje je krema ili mast jer na nekim stranicama piše krema, a negdje mast ,:) Već sam kupila kremu, ali ne bih s njom mazala ako treba zapravo mast :') Također, jel vrijedi davati novce na one kreme baš namijenjene za tetovaže (za održavanje tetovaže nakon zarastanja)?
2022 02 20
Ja sam prvih par dana koristila bepanthen baby mast, obavezno u tankom sloju da koža može disati, nakon tjedan se dana prebacila na nevenovu mast iz dm-a (em je jeftina em se puuno lakše namaže), s tim da nju još uvijek svaki ili svaki drugi dan namažem kad se sjetim i tetovaža je skoro kao nova, ali se ipak vidi mala razlika dok mi koža nije prekrivena nekim losionom. E sad, može li se bolje očuvati boja sa skupljim kremicama to ne znam, ali ovo ti je moje iskustvo :) Usput, koji motiv misliš tetovirati?
2022 02 20
Tetovaza je rana, pa sva pravila koa vrijede npr za ogrebotinu, vrijede i za tetovazu. Mora biti cista, a bepanthen je "zastita" od upale. Foliju neki kazu nosi, neki ne - ja ih skinem jer idem logikom da bilo kakva rana mora bit na zraku, a ne usaftana ispod flastera da bi bolje i brze zarasla. Mazala sam prvih par dana ako se dobro sjecam bepantenom. Sto se boje tice, normalno je a bude zrno svijetla kad zaraste, a kreme za odrzavanje nisam koristila. Boje su i dalje lijepe,ne čini mi se da blijede, tetovaza prva je stara 10ak godina. Sretno i nadam se da ces bit zadovoljna!
2022 02 23
Ja sam samo koristila Nevenovu mast iz DMa i meni je ljepo zarasla tetovaza! Mislim da yreba izbjegavati Bepanthen jer je tezak i izbijaju pristici od njega sto bi moglo utjecati na zarastanje!
2022 02 25
Pozdrav, imam 2 poklon bona za tetoviranje u vrijednosti od 60 eura vrijedi do travnja 2024 godine ja ih ne mogu iskoristiti jer idem na kemoterapije a žao mi je da propadnu ako znate nekoga tko bi želio ili možda vi želite za cijenu se lako dogovorimo ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/3892dc512ff35b8b1bb133083c4129ee.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/09f5776a8068d9f2a191e547c6b5428c.jpg)
2023 06 17
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija