Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Zara ili Mango?

Zara ili Mango? Čisto sam znatiželjna: što vam je draže? Gdje su vam lijepši artikli? Koji od ova dva brenda je bolji i kvalitetniji po vašem mišljenju?
2022 02 21
Sve Mangovo mi se pokazalo izdržljivije od zarinog tako da mi je Mango puno draži 🙂 ali bude u obje trgovine odličnih odjevnih komada! Ovdje na krpicama mi je zarina roba otišla u roku dva dana, mangova se malo duže prodaje pa valjda cure preferiraju više zaru 😅
2022 02 21
Zara je da me prostite **smece** od robe, dobri su im samo parfemi, i vidim da svi kukaju nesto da im ode u par tjedana roba ali onda opet kupuju :') Osobno mango mi ima puno ljepse stilove i robu, i kvalitetnija je.
2022 02 21
Meni je također Mango nekako draži, ima i lijepše i nekako ipak kvalitetnije komade od Zare. 😊
2022 02 21
Meni Zara nije nis posebno, Mango mi ima puno ljepsu robu,bar za moj gust. A sad, kako tko voli ☺
2022 02 21
Pola pola, baš sam neodlučna jer prednost Mangu mi je zbog plaćanja pouzećem, kvalitete i jaaaako dobrih sniženja, a Zara zbog puno brže dostave, dostupnosti proizvoda i malo ljepših komada tj nema mi tako ozbiljene/poslovne kombinacije poput Manga, baaaš mi se teško odlučiti jer mi sve ima prednosti i mane ,:) ,:) ,:)
2022 02 21
Zara ima bolje torbe, duže izdrže od Mangovih. Sve ostalo Mango, kvaliteta je nešto bolja. I malo me nervira kad vidim pola grada u Zarinoj robi, pa da ne budem i ja jedan od tih klonova :')
2022 02 21
Mango, i ako sam nekad bila Zara addict ali necu vise kupovati ni od jednog jer probavam postat eticniji kupac. Kod Zare je roba po meni, vise za trendove koje jako brzo prolaze, dok Mango ima vise klasicnije stil robe. Imam dosta stvari koj sam uzela iz Zare, gdje bi jako brzo stvorila se rupa, ili bi pukla nakon prvog nosenja, to mi nije nikad se desilo kod Mango ,:( A da i ne reknem u zadnje vrijeme sve vise i vise poliester ili sintetika, a cijene sve skuplje i skuplje za sve slabiju kvalitetu. Jedino sto mi sve jos uvijek svidja kod Zare su karirane sakoi i kaputici, al nebi nikad platila punu cijenu :') Jos jedan prednost kod Mango je da oni imaju outlet, pa mozes pricekat do kraja sezone i onda sve proizvodi su puno jeftiniji.
2022 02 21
Zara ima bolje sakoe i haljine. 😉 Kaputi iz Manga su mi se pokazali loše kvalitete.
2022 02 21
Jedino cemu se uvijek vracam u zare su parfemi😍😍 zenski, svaki koji sam probala me odusevio, a cijene su totalno simbolicne. A sto se tice ostatka asortimana definitivno mango, lijepsi mi je stil, izgleda puno kvalitetnije i lakse je za odrzavanje, i puno puno zahvalnije s vremenom.
2022 02 21
Kvaliteta je kako naletiš, sve ovisi na koji artikl. Imam u ormaru godinama stvari koje su kupljene po smiješnoj cijeni i nisu poznatog brenda. Zara je možda zvučnija što se tiče imena pa ju zbog toga smatram popularnijom. Kako kome. Netko kupuje zbog imena, netko je vjeran određenom brandu iz navike, netko opet kupuje što mu se svidi bez obzira što piše na etiketi. Nema velikih pravila 😉
2022 02 22
Ne znam je li tko još primjetio; meni je vizualno draža stranica od Manga što se tiče same prezentacije robice. Kod Zare mi to sve nekako izgleda šlampavo, modeli nekad kao da su zgrbljeni, savijeni...Nije to sad neko mjerilo, ali ja volim vidjeti jednostavan prikaz robice, a ne da modeli imaju glavnu ulogu u svom stavu. Prije svega me ipak zanima robica i cijena.
2022 02 22
Prije bi rekla Zara no sada je to obrnuto - sada sam fan Mango. Nekako je u Zare sve postalo lošije kvalitete, stvari se ofucaju nakon jednog pranja a i brojevi su mi koma, još malo i XXL će predstavljati 34.
2022 02 24