Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Iskustva s flixbusom

Pozdrav cure, zanimaju me misljenja o autobusnoj kompaniji flixbus i kakvi su opcenito. Kasne li? Moze li se pouzdati u njih? Idem iz zg-a u ljubljanu u 7. mjesecu pa bih voljela cuti vasa iskustva.
2022 06 15
Znaju imat bisere, ali su dobre cijene karata pa im se sve oprosti.... U Beču na kolodvoru stajanje 30 minuta, ostavio nas na jednom peronu i otišao bus po gorivo... na povratku nije se vratio na isti peron pa su ga ljudi tražili... Znam dvoje koju su tako ostali na kolodvoru jer im je bus otišao prije dogovorenog vremena prestanka pauze.
2022 06 16
Prije koju godinu sam nekoliko puta putovala Flixbusom relacija Zagreb-Ljubljana, većinom rano ujutro, a tako i natrag. Nije bilo nikakvih problema. Ne znam je li se što u međuvremenu promijenilo. Jednom me zapalo da se vraćam za Zg u popodnevnim satima i kasnio je možda 15tak minuta. I u tom istom busu se pokušala ukrcati obitelj koja je imala puno torbi, a nije htjela dodatno platiti prtljagu. Samo su ušli napadno, vozač i suvozač su se dali s njima u pregovore. Pun bus bio, a nikako krenuti. To je bila ta jedina čudna situacija.
2022 06 16
Flixbus nije kompanija već okuplja prijevoznike, croatia bus, vincek itd, tako da bi svakog trebalo komentirati pojedinačno Ja sam često išla za Ljubljanu i uvijek sve ok. Bus je obično neki talijanski, voze zagreb - Ljubljana - venecija Na povratku smo znali zapeti na granici, no to nije krivnja vozača Raspitajte se gdje stoji, kolodvor u Ljubljani je bezveze, doslovno ugrađeni dio posred ceste, ali nekad nije jasno gdje se treba ukrcati. To se meni desilo nedavno, na jednoj drugoj lokaciji, nije bus kretao s kolodvora nego s neke lijeve stanice i naravno ja sam ostala
2022 06 16
Slažem se. Kolodvor u Ljubljani je tako nepregledan, treba dobro paziti gdje se čeka. Ne znam je li u pravilu tako, ali ako vozi zeleni Flixbus onda sam uvijek čekala skroz na kraju, tamo gdje i jesu kućice za čekanje. Najbolje je kod kupnje karte pitati gdje dolazi bus, za svaki slučaj.
2022 06 16
Meni je uvijek bilo sve ok sa fixbusom 😊
2022 06 16
I menu je uvijek bilo sve ok ali putujem isključivo direktnim linijama
2022 06 18