Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Miteseri i cisto lice?

Hej! Zanimaju me vasa iskustva i sto vam je najbrze pomoglo sa miteserima, voljela bi ih se barem za neko duze vrijeme rijesiti. Osim toga zanima me koje preparate je najbolje koristiti i za nocnu i jutarnju rutinu da koza bude cista, sjajna i nahranjena.
2022 06 30
Preporučam kanal Dr Sam Bunting, daje odlične savjete za kožu. Znam da je i Dr Dray popularna, ali s vremenom sam ju prestala pratiti, nekako mi nije sjela jer stvarno pretjeruje s nekim stvarima i fanatično uređuje svoj comment section (briše i blokira ljude ako je pitaju nešto što joj ne odgovara, pogotovo vezano za njen plan prehrane, a bilo je i govora o tome da promiče anoreksiju). Bunting je daleko profesionalnija u svom pristupu. Npr. ovako se Dr Dray štiti od sunca (i ne, nema alergiju): ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fa092e165626d830af9908eff8bee77f.jpg)
2022 06 30
Na mitesere vam jedino djeluje salicilna kiselina. Koliko sam čula najbolji vam je tonik sa salicilnom kiselinom od Paulas Choice. A Ordinary vam prodaje serum sa salicilnom.
2022 07 01
Znam da dosta ljudi i dalje voli koristiti flastere za uklanjanje mitesera. I ja sam ih prije koristila i nema boljeg osjećaja nego kad ga skinete, ali samo vam unište kožu i popucaju kapilare oko nosa.
2022 07 01