Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Mame drugašića - molim pomoć

Pozdrav! Trebala bih pomoć mama koje su već to prošle. Rekli su mi da se u prvom razredu dobije neki set omota za knjige, da se samo dođe u knjižaru i kaže koji je dijete razred i škola. Zanima me jel to vrijedi za sve ili samo za određene knjižare, plaća li se i što se sve dobije u setu. Hvala unaprijed na odgovoru.
2022 08 30
Pozdrav, u nasoj skoli ke praksa da dobijemo knjige i radne biljeznice, a omote moramo posebno kupiti. Ako imate popis knjiga mozete ih naruciti i preko ekupi.hr. mi ih vec dvije godine za redim narucujemo. Ili druga opcija otici u knjizaru sa popisom knjiga i naruciti
2022 09 01
Pozdrav! Mi već 4. godinu tijekom ljeta odlazimo u kvartovsku knjižaru naručiti omote za knjige. Tetama ostavimo podatke: ime, prezime, razred i školu (uz to što treba naglasiti ide li dijete na izborni predmet/predmete i koji strani jezik uči) te br. mobitela. Oni imaju uvid u popis odabranih udžbenika za sve škole za predstojeću šk. god. (tako da ga ne trebate Vi donositi). Kada pripreme set omota za knjige, nazovu nas (za bilježnice se posebno kupuju). Ove godine (za 4. razred) smo ih platili 50-ak kn. Vidjela sam u knjižarama na različitim mjestima po gradu da stoji natpis da primaju narudžbe za omote, tako da vjerujem da ima i koja u Vašem kvartu.
2022 09 01
Hvala vam na odgovoru. Uspjela sam naći knjižaru gdje će mi na licu mjesta staviti omote da ne čekamo s narudžbom jer već kreće škola.
2022 09 05