Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Bojanje trenirke

Cure jel netko farbao odjeću, osim traperica? Ofarbala bih svijetlu trenirku, 80% pamuk u sivu boju u veš mašini. I gdje se uopće kupe dobre boje? Muller, DM?
2022 09 08
Bolje vam je odnijeti u kemijsku da je ofarbaju. Znam da farba kemijska LEMIJA.. ako nije 100 % pamuk..onda neznam hoće li uzeti. Možda hoće.
2022 09 08
Da, i ja se bojim da ako nije cisti pamuk da možda nece primiti. Mislila sam, možda je netko eksperimentirao...
2022 09 08
Boje samo pamuk i lan u kemijskoj... također upozore da bi konac mogao ostat drukčiji.. ne znam kako je kad 20% nije pamuk, treba nazvati i pitati ih, to je najbolje..nisam bojila nikad ništa doma, bojim se da bi mi bijeli veš nakon bojenja nečeg u crno bio siv...al sigurno sam zabrijala
2022 09 08
Gledala sam sad u mulleru, piše na boji da je za pamuk, lan, viskozu i MJESANI TEKSTIL. da probam? 😂😂😂
2022 09 08
> Nitospitos: > Gledala sam sad u mulleru, piše na boji da je za pamuk, lan, viskozu i MJESANI TEKSTIL. da probam? 😂😂😂 Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2022 09 08
Frendica je kupila neku crnu boju u dmu i htjela maloj ofarbat traper jaknu koja je svijetloplava u crnu boju. To ide u ves masinu i jakna je pamucna. Znaci teska katastrofa, umjesto crne boje jakna je ispala onako neke ruzne plave boje. Bas idem sutra do frendice pa cu je slikat i stavit tu. Mislim da je ipak bolje odnijet u cistionu.
2022 09 08
onda ipak neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2022 09 08
😂😂😂😂😂! Ma, ja sam hrabra! Nova Nike trenirka lila boje ide u sivo. Jesen dolazi,kiša, blato, imam peseke i morat cu ju svaki dan prati ako ju ne ofarbam. Ako ne ispadne dobro, opet je za peseke😂😂😂 Mozda je za svijetlu jaknu ipak trebalo dva paketa boje staviti?
2022 09 08
Poz,ako netko ima bijelu boju za tekstil ,trebam za oslikavanje pamučne majice ,ili mi napišite gdje bih moglla naručiti neku stranicu ,u našem gradu nema hvala.
2022 09 09
Moja kuma nosi zbog posla samo crno.Svakih sest mj .ubaci sav taj crni veš u mašinu i unutra ubaci crnu boju iz mullera.Kaze savrseno joj oboji,jedino poslije par masina pere tamni veš da se dobro ispere ta crna boja iz masine.
2022 09 09
> EMINNAD: > Poz,ako netko ima bijelu boju za tekstil ,trebam za oslikavanje pamučne majice ,ili mi napišite gdje bih moglla naručiti neku stranicu ,u našem gradu nema hvala. Ima Grafocentar sigurno za pamuk boje, pogledajte si na stranici - imaju i dostave samo nisam sigurna kolika je cijena
2022 09 09
> fashionitem: > > EMINNAD: > > Poz,ako netko ima bijelu boju za tekstil ,trebam za oslikavanje pamučne majice ,ili mi napišite gdje bih moglla naručiti neku stranicu ,u našem gradu nema hvala. > Ima Grafocentar sigurno za pamuk boje, pogledajte si na stranici - imaju i dostave samo nisam sigurna kolika je cijena Hvala puno ❤️našla sam na toj stranici.
2022 09 09
Kad crno ide u crno to je okej. Zvala sam ru LEMIJU, i oni farbaju na 90 stupnjeva, 3 sata. Al, zena mi je rekla da mogu probat sama. Tako da sam kupila trenirku i boju. Kao, mislim da sam jeftino prosla, al vidjet cemo...
2022 09 10
Bojala sam nekoliko puta u tamno plavu bojama iz Mullera. Ako se točno slijedi uputstvo ispadne ok. Jedino se u perilici boja na višim temperaturama, pa treba paziti može li to materijal podnijeti. Jedina kvaka je u tome što ta boja meni nikad nije postojana kao ona originalna, pa nakon nekoliko pranja počne blijediti.
2022 09 12
1 2