Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nova korisnica

Heej! Voljela bi se rješiti viška odjeće koja samo stoji u ormaru i zauzima mjesta. Isključivo sam napravila profil samo za prodaju odjeće, i voljela bih imati što ugodnije surdanje.Stoga, jel bi mi mogao netko objasniti pravila stranice i na koji način poslujem kao prodavač?
2022 09 21
Dobrodošla! :) Odmah ću se prebaciti na "ti" da se ne zezam s ispravljanjem kasnije. Što se samih oglasa tiče - prva slika mora biti tvoja (u oglas smiješ staviti sliku s interneta, ali ne smije biti prva), i ne smiješ stavljati kolaž fotografija. Nemoj muljati u taggovima pa stavljati da je nešto u isto vrijeme i Zara i Stradivarius i Nike. Ne smiju se oglašavati stvari za koje ne postoji kategorija (npr. knjige ili namještaj - za to postoji otvorena tema na forumu) i ne smiju se stavljati oglasi tipa "akcija, rasprodaja" i samo slika snižene cijene, a ne predmeta. Oglasi s više slika budu uspješniji, kao i oni sa slikama koje su čiste i koje imaju jednostavnu pozadinu, pa ako imaš vremena potruditi se malo oko toga, moglo bi ti puno pomoći, pogotovo u početku. Naravno da to nije svima bitno, no razmišljaj kao kupac - što tebi privlači pozornost? Ako je nešto deklarirano kao XL, no misliš da odgovara na M, onda tako napiši u opisu artikla, no naglasi obavezno što na samom proizvodi piše. Jaaako je dobra stvar biti u mogućnosti poslati potencijalnom kupcu i mjere, primijetila sam da se to dosta traži za hlače i za gazište obuće. Oštećenja i slično je uvijek lijepo napomenuti i poslikati, bar u privatnim porukama. Nakon što predmet prodaš, označi ga na samom oglasu kao prodanim dok ga kupac ne uspije usporediti s onime što je oglašeno, mislim da je to jedno od onih pravila koja nisu zapisana nigdje, ali se uuvijek uvijek cijene. Što se slanja tiče, ne znam odgovara li ti isključivo pošta, isključivo tisak ili oboje, ali lijepo je i to negdje imati napisano, no nije neophodno. Slanje pouzećem je jako zeznuta stvar jer se zna dogoditi da kupac odbija preuzeti paket (puuno je takvih slučajeva na crnoj listi), pa ti se paket vrati a ti moraš platiti iznos dvije poštarine, što bude puno.
2022 09 21
S obzirom da si rekla da te zanima isključivo prodaja, prve ćeš povratne vjerojatno skupiti primopredajom, i to možda neće biti tako brzo koliko se nadaš jer ima i onih koji su skeptični oko novih profila zbog čestih prevara u zadnje vrijeme. Postoje i pravila za povrat robe, tko plaća poštarinu i slično ovisno o tome tko je kriv, no to je duugačka tema i o tome se svako malo može naći na forumu pa možda nema potrebe da i o tome sad pišem. Trenutno mi ništa više ne pada na pamet, ali ako će te išta zanimati, uvijek možeš pitati ovdje na forumu ili se nekome javiti privatno :")
2022 09 21
Eto, sve je rečeno gore. Dobrodošla i želim vam uspješnu suradnju.
2022 09 22
Pozdrav Nemoj se obeshrabriti i misliti da ćeš neke stvari prodati odmah čim ih objaviš.Meni su neke stvari dugo stajale , a ipak sam ih prodala. Stvari ne označavam prodanim, sve dok kupac ne kaže da je zadovoljan kupljenim. A onda ga je najbolje obrisati.
2022 09 22
Pozdrav svima! Tema kao naručena... bilo bi super kad bi se uključilo što više "starih" korisnika sa savjetima :) Htjela bi što prije isprazniti ormare jer me čeka selidba... Ima li netko iskustava s uslugama tipa "vip članstvo" i promocija artikala?
2022 09 24
Bok, i ja sam nova članica… Isto bih se htjela rješiti viška odjeće koja samo stoji u ormaru i zauzima mjesta. Nadam se uspješnim suradnjama! :)
2022 09 25
Samo strpljenja
2023 07 03