Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Superdry veličine trapki

Cure jel kupujete traperice u superdry shopu ili njihovom dućanu? Zanima me, pošto nisam nikad kupovala koliko su realne veličine. Njihov vodič za veličine mi je nejasan. Kupila bih one carpenter siroke. Ili još bolje, tko od vas ima njihove trapke a da nisu skinny pa da mi ih izmjeri. Ja inace nosim g star, 27,al sve druge 27 su mi male, u bokovima sam 91 cm, u struku 68,ali nosim niži struk, visina 180. Bila bih jako zahvalna ako ima netko neku informaciju. Mislim da je u Ljubljani dućan, al neda mi se putovati, a bogmeć mi se neda ni vraćat hlače, pa čekat lovu da kupim druge.
2022 11 26
Netko? Nitko?! 🙄🙄🙄
2022 11 28
Jesu te po nečemu posebne? Nema šanse da ih kupim online, većina koje probam su mi prekratke (180 sam također), gore preširoke, u širem modelu izgledam ko seljančura, sad naći uske...ali da imam osjećaj da ništa nemam na sebi, da me ne stišću, da se ne rade koljena, da ne spadaju....ah....jedva da ih nađem u dućanu nakon muke zvane probavanje....da, i ne idem više u preuske kabine, znam, zahtjevna sam, da, volim visoki struk al ne smije bit do glave, ne smiju bit nigdje iskidane i mora biti jednoličan traper, ne podnosim one kao velike crte po njima....i da, ne smiju smrdit po plastici (najčešće crne) pa te ne kupujem.....
2022 11 28
😂😂😂 Ja mrrrrzim skinny trapke i probavanje novih, desilo se nekaj sa G star stranicom da nemrem naručit više, i sad bih probala te njihove široke trapke, a neznam bas dal znam odredit veličinu. Ja već godinama ne pokušavam nać trapke po nasim dućanima, jer mi se sve čine kao krpe,nemogu ni na forumu naći neke bezveze za fucanje, il ne odgovaraju na upite ili kupim pa mi stoje u ormaru. Uglavnom odkad je krenula pošast zvana skinny jeans ja sam u komi,pa moms jeans, pa dads jeans, izgubljena sam😂😂😂Možda je samo u meni problem? 🙄 Di su one prave traperice nestale...?
2022 11 29
onda smo slično zahtjevne...dugo sam nosila trapez, godinama i onda sam probala skinny i ništa mi više ne dolazi u obzir skoro, imam i drugih modela ali ih puno rjeđe nosim, ovo mam, dad, to mi je bezveze skroz i ne stoji mi uopće..
2022 11 29
Old school😁 😁😁ja sam prije nosila uske, ravne, niski struk, pa sam se zakeljila za boyfriend i to je to. Dajte mi traperice od trapera pobogu😂😂😂
2022 11 29