Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Benzac gel HITNO tražim

Poštovane, Molim Vas ukoliko je netko koristio Benzac gel od 10% i ima za prodati ostatak molim Vas da se javite. Nemam problema sa aknama nego moram skinuti flomaster sa barbike. Barbika je stara, takva se više ne može kupiti, a kćerkina prijateljica ju je pošarala. Naravno, malena je jadna i sad moram spasiti situaciju. Probala sam sve i svašta i ne ide dolje. Znam da se može dobiti na recept no moja mi doktorica neda. Nadam se da netko ima :) Hvala :)
2023 03 10
Ajoj, nije joj baš neka prijateljica! Koje su dobi djeca? Imali smo i mi prijateljicu koja je pošaravala tuđe crteže i gužvala ih te nije dala svoje igračke. Došlo je tako prirodno i prestali smo se s njom družiti. To će biti uspomena i škola za budućnost. Možda ćete reći ..ah, dječja posla, ali vrlo rano mogu se iščitati karakterne osobine u budućnosti. Iskustvo mi je to pokazalo. Nemam pojma da ima gel koji to skida...možda bi mogao skinuti kemijsku s plastike kod mene doma. To sam si sama pošarala....
2023 03 11
Djeca su starosti 7 godina. U potpunosti se slažem s Vama što se tiče pokazatelja karakternih osobina. Nažalost to je rani pokazatelj problematičnih ličnosti. Ne mora uvijek biti slučaj, no ovo me podsjetilo na moju prvu prijateljicu u djetinjstvu. Kada smo se počele intenzivno igrati s barbikama uništavala mi je sve do čega je došla. Kasnije kako je vrijeme protjecalo djevojčica je bila problematična, upadala u nevolje da bi se na kraju tog svog nesretnog djetinjstva bacila pod vlak. Igračke su tu da se djeca vesele i igraju s njima. Budući da je moja djevojčica po prirodi perfekcionista teško se nosi sa nesavršenostima oko nje i sve mora biti "po špagi". Teško je, učimo se svi skupa, a svoje igračke čuva ko oko u glavi jer između ostalog cijeni dobiveno. Ovo je guma i u pitanju je vodootporni flomaster tako da samo će s ovime ići dolje. Za Vaš predmet mogao bi biti ok benzin za čišćenje ima u pevexu cca 5 eura, alkohol iz ljekarne ili odstranjivač laka za nokte bez acetona.
2023 03 12