Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Koliko cesto se otvaraju teme?

Koliko često se otvaraju teme za zamjenu, potražnju i što već... sjećam se, pred par godina je bilo rečeno da će se navedene teme otvarati na dnevnoj bazi, no koliko vidim već mjesec dana stoje iste teme... čini mi se malo "blesavim" da se teme ne smiju otvarati, a opet iste stoje zaboravljene....ne bi li ova stranica trebala biti usmjerena na prodaju ili bilo koju vrstu suradnje?
2023 05 11
Slažem se, stranica bi morala poticati suradnje kako bi se održavala svježom! Nije ni meni jasno zašto se ne mogu otvarati teme sa povoljnim ponudama, rješavanje npr. cijelog profila, veće zamjene odjeće.. Nekoliko su me puta baš tako oglašene teme privukle na suradnju.
2023 05 12
Meni još uvijek nije jasno kako otvoriti facebook stranicu Second hand do 5 €.Ako netko zna,neka napiše
2023 05 12
Nije smisao foruma da se pretvori u još jedne krpice. Uostalom nepregledno je za kupce, a vi bi se sve htjele reklamirati.
2023 05 12
Moguće je bilo kakav komentar u bilo kojoj temi kao i otvaranje ikakvih tema doživjeti kao samoreklamu i/ili kao poziv na razgovor, raspravu, iznošenje mišljenja, traženje savjeta. Otvaranje nekoliko istih tema svakog dana sa akcijama je napadno, moguće i odbija ljude od kupnje no umjereno oglašavanje sa povoljnim ponudama i sniženjima mi se čini skroz ok.
2023 05 12
Ne mislim na otvaranje samoreklamnih tema, ali onda npr. Neka admini otvaraju na dnevnoj bazi iste kako bi svaki dan imali "svježu", a ne zaboravljenu temu...tako je bilo rečeno da će biti, barem što se tiče zamjena i teme za potražnju, ali možda je bilo tako par dana nakon toga i onda godinama samo neke povremene teme...pa mislim da ne bi trebalo biti teško to napraviti na dnevnoj ili barem tjednoj bazi, ali da to stvarno bude redovito...
2023 05 12
Koliko znam u Kategoriji "Tražim" postoje teme (nekoliko njih) za zamjene, kupujem/Tražim i svakodnevno su otvorene. Admini obriši navedene teme dok se nakupi dosta komentara i odmah otvore nove. Ne znam jeste li na nešto drugo mislili, u tom slučaju se ispričavam. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/544d8e2d0d4e8dc85a9e4a5f58c98a92.jpg)
2023 05 13
> Ketycaa: > Koliko znam u Kategoriji "Tražim" postoje teme (nekoliko njih) za zamjene, kupujem/Tražim i svakodnevno su otvorene. Admini obriši navedene teme dok se nakupi dosta komentara i odmah otvore nove. > Ne znam jeste li na nešto drugo mislili, u tom slučaju se ispričavam. > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/544d8e2d0d4e8dc85a9e4a5f58c98a92.jpg) Na to sam mislila ali zadnje teme sto su tamo su otvorene prije mjesec dana... trebalo je biti na dnevnoj bazi, ali to nikada nije bilo tako (osim mozda par dana u pocetku).. kad je tema nova i na forumu dobije puno vise komentara koji na kraju ipak vode do neke vrste suradnje, a ovako - kada stoje duze i nema ih medu novijim temama, padaju u zaborav i dobiju tu i tamo tek neki komentar te automatski na stranici dolazi do manje suradnji i nije iskoristen potencijal...po meni nema nikakvog truda sa strane admina, odnosno osnivaca da se realizira ono sto bi trebao biti glavni cilj stranice...
2023 05 13
Dok se otvori tema za zamjenu cure napišu da su za zamjenu. I onda povremeno neke nadopišu. Ne kužim smisao da se često otvara jer tema postoji stalno,isto kao i tema za potražnju,rasprodaje Mene ljuti što se na temama o prevari raspišu 8-9 i više strana,a na nekim ljepšim temama jedva 2 strane.
2023 05 14
> ProdajaOdjece7: > Na to sam mislila ali zadnje teme sto su tamo su otvorene prije mjesec dana... trebalo je biti na dnevnoj bazi, ali to nikada nije bilo tako (osim mozda par dana u pocetku).. kad je tema nova i na forumu dobije puno vise komentara koji na kraju ipak vode do neke vrste suradnje, a ovako - kada stoje duze i nema ih medu novijim temama, padaju u zaborav i dobiju tu i tamo tek neki komentar te automatski na stranici dolazi do manje suradnji i nije iskoristen potencijal...po meni nema nikakvog truda sa strane admina, odnosno osnivaca da se realizira ono sto bi trebao biti glavni cilj stranice... Ali čemu to, po meni samo bespotrebno gomilanje tema, a vidljive su na prvu jer su u posebnoj kategoriji. Evo gledam tu zadnju temu za TRAŽIM otvorenu 11.04 i taj dan, osim adminkinog uvodnog su samo još 3 posta. Ne znam zbog čega bi trebali imat mjesečno 30-31 takvu temu sa po 3 posta i onda ulazit u jednu, drugu, treću ... da bi pronašla jeli netko traži ono šta ti imaš, umjesto samo scrolat po istoj. Na ZAMJENE su na svakoj temi najčešće iste cure, uđeš u jednu je isto kao da si ušao u bilo koju drugu ;)
2023 05 15
> vedranapv: > > ProdajaOdjece7: > > Na to sam mislila ali zadnje teme sto su tamo su otvorene prije mjesec dana... trebalo je biti na dnevnoj bazi, ali to nikada nije bilo tako (osim mozda par dana u pocetku).. kad je tema nova i na forumu dobije puno vise komentara koji na kraju ipak vode do neke vrste suradnje, a ovako - kada stoje duze i nema ih medu novijim temama, padaju u zaborav i dobiju tu i tamo tek neki komentar te automatski na stranici dolazi do manje suradnji i nije iskoristen potencijal...po meni nema nikakvog truda sa strane admina, odnosno osnivaca da se realizira ono sto bi trebao biti glavni cilj stranice... > Ali čemu to, po meni samo bespotrebno gomilanje tema, a vidljive su na prvu > jer su u posebnoj kategoriji. Evo gledam tu zadnju temu za TRAŽIM otvorenu 11.04 i taj dan, > osim adminkinog uvodnog su samo još 3 posta. > Ne znam zbog čega bi trebali imat mjesečno 30-31 takvu temu sa po 3 posta i onda ulazit > u jednu, drugu, treću ... da bi pronašla jeli netko traži ono šta ti imaš, umjesto samo scrolat po istoj. > Na ZAMJENE su na svakoj temi najčešće iste cure, uđeš u jednu je isto kao da si ušao > u bilo koju drugu ;) Pa baš zato jer su stalno iste cure npr...a da je tema svakodnevno među novijim temama na forumu onda i neke članice koje ne "čačkaju" detaljnije po forumu možda vide temu i uključe se...možda se malo ljudi promijene, dođe do više suradnji...mislim da, kad se tema otvori dobije odmah više komentara...a poslije tu i tamo tek neki...po meni bi dnevna tema, kako je bilo rečeno imala nekog smisla jer ipak je ovo stranica za kupnju/prodaju/zamjenu...
2023 05 16
Ali to nema smisla. Koga zanima, eto slike ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/474b1316ecc86e7123b35ec3da5e9b42.jpg) A na novim članicama je odluka da li žele ili ne žele čitati forume.
2023 05 17
Ja ne gledam nedavne teme.Nego cijeli forum
2023 05 17
Malo je nezgodno da, jer članice da bih u opće došle do tih tema moraju ući u forum i skrolatin da bih došle do njih. Većna članica ni ne koristi forum pa ne znaju za ove teme. Trebao bi se taj dio unaprijediti, možda staviti u kategorije?, dodati na početnu ( uz kategorije žene, muškarce, djecu, kućne ljubimce, kuću) ili bilo što drugo kako bi bilo vidljivo članicama.
2023 05 19