Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Gaziste- mjerim li pravilno

![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/04b3ea6206bc87a60aa037dd9c432599.jpg) Molim vas, ako mi netko može reći koliko je ovdje gazište? Ne znam mjerim li ja krivo ili je negdje doslo do nesporazuma sa drugom krpicarkom? S tim da je metar na slici povucen skroz do zadnjeg dijela, znaci jedno 0.5cm od oznake gazista ... Pa ako je netko stručan da mi objasni. 🙂
2023 05 16
Japanke su mi prodane pod broj 37. Vidjela sam da na njima pise w6, pogledala na internetu, pisalo je da je gaziste w6 22,5cm. Zamolila sam gospodju da mi izmjeri i provjeri tocno, jer ako je 36/37 da ce mi biti male, a 37/38 bi bile dobre ili cisti 37... gospodja je poslala da je gaziste 24cm. Tocno sam ju pitala je li izvana ili iznutra na sto je receno iznutra.. japanke, naravno, dolaze male. Ako gledam po oznakama na gazistu, ispadne tocno 22,5cm kako je napisano na internetu. Mislila sam da su drugacije mjere posto je stariji model pa sam zato i pitala... Ako mjerim od ruba do ruba, ispadne 23,5.. znaci nikako 24. Sad me zanima je li ovo na slici zaista gaziste od 24cm, mozda sam ja u krivu s obzirom da gospodja ima preko 1000 povratnih... Uz to, naplacena mi je postarina za S kutiju 4e.provjerila sam na tisku, 2,92 je cijena bez online najave, pa sam sad skepticna i za mjerenje gazista. ..
2023 05 16
Na slici je gaziste tocno 23,5cm Treba uvjek paziti na pocetak metra kako stoji Zato volim prilikom oglasavanje sve izmjeriti,da nebi kasnije bilo,meni je to malo,to nije taj broj,itd
2023 05 16
Gazište je kako ste i sami napisali 23,5 cm što je čisti 36/37 (znam po sebi jer nosim te brojeve). 24 cm bi bilo gazište za broj 38. Gospođa se malo preračunala dok Vam je slala mjere (ili možda nije). S obzirom da ima preko 1000 povratnih ne znam kako Vam je mogla uračunati 4€ poštarine za S kutiju?, čak ni L kutija ne košta 4€ bez online najave. Ukoliko ste probali japanke i ustanovi da su male (a jesu jer ste to i potvrdili) nemate što biti skeptični oko mjera. Pitanje je samo je li se gospođa preračunala u mjerenju ili Vam je namjerno uvalila japanke koje Vam ne odgovaraju brojem. Ako imate kome proslijediti japanke proslijedite ukoliko ipak niste za tu opciju pokušajte gospođu zatražiti povrat novca. Na sigurnije je kad kupujete obuću (barem ovdje) koja je u originalnoj kutiji jer jasno pišu mjere, ako i ne pišu znate na koju stranicu otići i vidjeti mjere za taj model obuće.
2023 05 16
Duzina kalupa japanke od ruba do ruba je 23,5. Nije predvidjena za duzinu stopala od 23,5 cm, vec barem 1 cm krace. Sto ih cini velicinom 36.
2023 05 16
Jasno. Ja sam vidjela na stranici crocs da to odgovara broju 36/37 ali je stariji model kroksica pa sam mislila da su mozda drugacije mjere. Tocno tako sam joj i napisala i zamolila da izmjeri jer mi treba gaziste minimum minimuma 24cm... evo ne znam sto bih mislila, je li se preracunala slucajno ili namjerno. Za paket je rekla da joj je gospodja na tisku zaracunala M kutiju... ne znam kako je znala dan prije, kad sam vrsila uplatu, da ce joj sutra zaracunati M kutiju, tako da mi se sve cini da je namjerno. Nista, ako ne dobijem povrat uplate, postarine i postarine za natrag joj poslati (nadam se isto da cu 4e dobiti za postarinu ako je S kutija 4 eura 🤣), poslat cu adminu... zao mi je nekome zeznuti profil sa 1000 povratnih... ali boze moj, skola svima za ubuduce... Hvala cure!
2023 05 16
Kakve su to gluposti s naplaćivanjem S kutije 4 eura... samo radi laganja s M kutijom (koja također nije 4 eura) i varanja za manje od eura mi je ovo za negativnu.
2023 05 16
MatiaPepe Vi ste jasno njoj napisali ono što tražite, a ona je to na žalost iskoristila (u svoju korist) i uvalila Vam nešto što Vam ne odgovara. Djelatnica joj je zaračunnala M kutiju?, još bih i povjerovala u tu priču da M kutija zaista toliko košta. Gospođa očito vara na poštarini, nije u redu nekoga optuživati no mislim da netko tko ima 1000 povratnih itekako zna cijenu poštarine tiska tako da drugog opravdanja nema. Nadma se da ćete dobiti povrat i da na kraju bude sve okej. Sretno!
2023 05 16
Ovo je unutarnje gazište čak manje od 23 cm.
2023 05 16
> teehee: > Ovo je unutarnje gazište čak manje od 23 cm. Po meni isto, odgovara bas kako je na netu i navedeno, 22,5 jer nitko ne nosi palac da mu tuce naprijed ... ali eto da ne budem cjepidlaka, razlicito mjerimo, netko od ruba do ruba pa neka je i 23,5 ako mjerimo od ruba do ruba, ali svakako nije 24cm. Ovo je drugi put da mi se to dogodilo i oba puta sam uspjela, uz pomoc foruma i skrinshoota dogovoriti povrat. Zao mi je sto su sve redom cure sa puno povratnih kojima se ovakve greske ne bi slucajno dogadjale... treba bas svaki korak narudzbe slikati, nema druge. Hvala svima na pomoci ♡
2023 05 17
> Ketycaa: > MatiaPepe > Vi ste jasno njoj napisali ono što tražite, a ona je to na žalost iskoristila (u svoju korist) i uvalila Vam nešto što Vam ne odgovara. > Djelatnica joj je zaračunnala M kutiju?, još bih i povjerovala u tu priču da M kutija zaista toliko košta. > Gospođa očito vara na poštarini, nije u redu nekoga optuživati no mislim da netko tko ima 1000 povratnih itekako zna cijenu poštarine tiska tako da drugog opravdanja nema. > Nadma se da ćete dobiti povrat i da na kraju bude sve okej. > Sretno! Ma sve to stoji, da i je tako. Medjutim meni je postarina naplacena unaprijed, znaci ako sam danas platila postarinu, nije nikako mogla znati da ce joj sutra biti zaracunata M kutija. Bas sam i ja gledala sve moguce opcije, cak ni L kutija ne kosta toliko. Objasnjenje je da je slala vise paketa pa da se pomijesalo, ali sto ja vise analiziram, to je vise prica suplja. I da su pomijesane kutije, opet su pomijesane pri slanju, znaci nikako mi SLUCAJNO, po ni jednoj logici, danas nije moglo biti zaracunato 4e ako se paket sutra salje. Opet kazem, ja necu propasti, nije to nekakva velika svota novca, 60kuna, niti mi fali za kruh, ali nije ovdje stvar u novcu jer nekome je puno i to... Ono sto mene frustrira sto se svi pazimo ovakvih stvari, od malo negativnih, mailova koji se sami nude da kupe sve, a na kraju se ovakve stvari dogadjaju sa 1000 pozitivnih....
2023 05 17
> MatiaPepe: > Ono sto mene frustrira sto se svi pazimo ovakvih stvari, od malo negativnih, mailova koji se sami nude da kupe sve, a na kraju se ovakve stvari dogadjaju sa 1000 pozitivnih.... Skroz se slažem. Vjerujem da ćeš dobiti povrat. Nadam se.
2023 05 17
Imam iste japanke, na vodiču za veličine napisana je duzina stopala, a ne duzina japanke, znači ta veličina odgovara stopalu od 22.5 cm. Moje su velicina 11,sto odgovara vel 42,43,za stopalo dužine 27,2 cm. Moje stopalo je 26 cm, i nosim 41,tak da su njihovi brojevi malo čudni, nesto kao hunter, njihove nosim 42.A stopalo i gaziste se mjere dijagonalno, tj najduži dio, tako da su ove po meni mjerene okej. I obuća se nemože slati u S kutiji, tako da ne vidim problem, znate da ide u M ili L, ovisno jel se salje sa kutijom ili bez. A, sto se tiče cijene slanja, pa valda svi znamo koliko koja košta, tako da nemože prodavač odredit cijenu
2023 05 17
Nitos, kad mjeriš stopalo mjeriš od palca do ruba pete, ali ne dijagonalno već ravno (produljiš crte i spojiš ih okomitom). Unutarnje gazište obuće je drugo i sigurno se ne mjeri dijagonalno. E sad, s obzirom da smo odrasli (da ne kažem nismo glupi) razumijemo da nam za obuću treba veće ug od duljine našeg stopala. Mislim da je prodavačica pogriješila, ovako ispričano čini se namjerno, ali ne razumijem jednu stvar kod kupca... Ova priča o starijem modelu mi baš ne drži vodu... Ako si vidjela na svim chartovima kolika je duljina W6 crocsica, onda pobogu ne mogu biti centimetar i pol veće! Kao da si htjela da budu! Meni je gora ova mužnja poštarine!
2023 05 17
Ako se prodavačici pomiješalo nešto s poštarinom pa je ispala više nego što iznosi, bio bi red da se za to ispriča i vrati vam razliku koja je ostala od poštarine. Barem dok ne riješite pitanje veličine obuće. Osoba s 1000 povratnih sigurno zna što je forum pa bi trebala biti za suradnju i pristati javno s vama podijeliti na forumu pitanje oko mjerenja obuće. Pa se onda na temelju više istih mišljenja nešto možete i dogovoriti o tome kako dalje.
2023 05 17
1 2