Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Naručivanje cipela iz SAD-a, troskovi, pdv..

Pozdrav svima, naručila bih jedne cipele iz američkog online shopa, cijena im je 70 dolara na sniženju, mnogo manja nego kod nas, a daju i besplatnu dostavu na prvu kupnju (ako se prijaviš na Newsletter) Vidjela sam da obračunavaju i Vat/porez, pa me zanima mogu li očekivati još kakve dodatne troškove kad primim paket? Također, ako je tko naručivao i ima iskustva s istom stranicom, pa da podijeli iskustvo, bila bih jako zahvalna. Stranica je www.freepeople.com
2023 05 21
Jao, moja omiljena stranica! Stalno ih gledam. Možda da ovdje upišete free people u tražilicu, ima dosta komada u prodaji..pa pošaljete upit curama...
2023 05 21
Da, i meni se sviđa stranica, imaju odličnog izbora, i hvala na ideji , nego sam sam sad vidjela da im je jako nizak rating, kupci im daju loše ocjene, jer navodno šalju pogrešne artikle, ne vraćaju novac, nikakava korisnička podrška i sl., pa sad ne znam bi li se upuštala u to!
2023 05 21
Očekujte proizvoljne visinu carine od strane naših na carini i još više proizvoljnu cijenu poštarine od naše pošte. Mi smo za 2 paketa, velika doduše, ali s poklonima za djecu platili 1000 kn carine i troškova ostalih h pošti. Bez računa i opisa stavki. Samo su nam bubli cifru, plati ili se pozdravi. A muževa rodica klincima poslala robice i igračaka. Pa kako bilo za 3 djece, oni lijepo procijenili da ću ja to dalje preprodavat i opalili carinu na nešto na čemu piše poklon. Sve otvarali i prekopati isto.
2023 05 22
Da, znam, užasavam se ovakvih scenarija. Vrijednost pošiljke je ispod granice cifre od koje se plaća i carina, a porez mi obračunava online shop od kojeg naručujem, ali čula sam dosta ovakvih priča, da svejedno bude iznenađenja s našom carinom i poštom..
2023 05 22
Koliko ovdje kostaju? Mozda bi vas tu jeftinije ispalo kad bi tu kupili nego da narucujete i placate jos carinu..
2023 06 10