Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Izipizi naocale

Pozdrav, Jeste li kad kupovale izipizi naocale i kakvi su vam dojmovi? Ja sam si kupila njihove okvire i nakon par mjeseci mi je pukao, ne znam od cega jer nosim naocale od osnovne skole i stvarno pazim na njih, nikad mi nisu pale ni ista slicno. Posto su bile pod garancijom, dobila sam novi okvir i sad mi je i on pukao. Ne znam jel problem u kvaliteti okvira ili su stakla bila prevelika za njih, ali bas sam razocarana. Ne da mi se kupovati opet nove koje ce mi opet puknuti za par mjeseci. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/1f900e72ec2f72b6042044b2b702b217.jpg)
2023 07 13
Radila sam jedno vrijeme u optici i u većini slučajeva smo odbijali ugradnju dioptrijskih leća (stakla) u okvire kao što su Izipizi, pogotovo ako se radi o kratkovidnosti i velikoj dioptriji jer su leće u tom slučaju na rubovima deblje. Kod dalekovidnosti su tanje na rubovima, ali svejedno... okviri znaju puknuti ili napuknuti pri samoj ugradnji, leće ne mogu nikako ''utisnuti'' u okvire pa znam da neki izbjegavaju... :| Mislim da bi vam bilo najbolje uzeti neki okvir u optici... sigurno ima jeftinijih, a dobrih i kvalitetnih opcija :")
2023 07 13
Uf, ja sam kratkovidna i imam vecu dioptriju i cilindre. 🙈
2023 07 13
I ja znam 2 osobe kojima su Izipizi naočale pukle...jedne za vid (okviri), a druge sunčane. Obe osobe su pazile na njih. Jedna od njih mi je rekla da je to uobičajeno za Izipizi, navodno im neki modeli imaju grešku zbog koje se događa to pucanje? Ne znam koliko je to točno, ali ako je, baš šteta s obzirom da su stvarno pristupačne.
2023 08 09
Ocito je materijal nekvalitetan... Ja imam nocale koje sam kupila preko adria leca i kostale su manje i plastika na dodir ne djeluje bas kvalitetno (recimo izipizi su mi djelovale kvalitetnije u odnosu na te) al su mi izdrzale puno dulje bez ikakve greske i jos ih nosim. Zapravo kad razmislim, niti jedne naocale koje sam ikad imala mi se nisu pokidale, osim ovih. A nisam nikad kupovala skupe okvire. Realno kod skupih okvira placas samo brend.
2023 08 10