Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Obnova oglasa

Pozdrav krpičarkama i adminima stranice, ne znam je li možda netko već predlagao isto, ispričajte me ako je, no imam ideju tj. prijedlog za stranicu - postoji li šansa da se uvede takozvana obnova oglasa? Kao npr. na FB marketplace ili Njuškalu, nakon određenog vremena oglas se može obnoviti kako bi privukao nove kupce. Time bi se izbjeglo i višestruko objavljivanje istih oglasa u cilju njihovog “obnavljanja”. Mislim kako bi bilo zaista korisno kako prodavačima tako i kupcima. :)
2023 08 04
Bilo bi ok kad bi svaki oglas imao rok trajanja pa da se po isteku vremena, oglas može ponovno obnoviti. Međutim, nekim korisnicima ni to ne bi odgovaralo. Već bi redom bilo žaljenja po forumu i upita zašto oglasi vremenski ne traju duže, kako nemaju svi vremena visiti na krpicama i stalno pratiti istek oglasa i stalno ih obnavljati. Onda bi bio problem i kod onih koji stavljaju nešto u omiljene pa bi im se to kad tad izgubilo. Problem bi bio i kad bi postojalo da se oglasi mogu ponovno obnoviti bilo kad bez uvjeta, onda bi tek određen broj korisnica visio na krpicama kao na automatu za igre i svaki dan obnavljao svoje oglase. I eto još jednog problema, ostali ne bi dolazili do izražaja.
2023 08 04
> Lunass: > Bilo bi ok kad bi svaki oglas imao rok trajanja pa da se po isteku vremena, oglas može ponovno obnoviti. > Međutim, nekim korisnicima ni to ne bi odgovaralo. Već bi redom bilo žaljenja po forumu i upita zašto oglasi vremenski ne traju duže, kako nemaju svi vremena visiti na krpicama i stalno pratiti istek oglasa i stalno ih obnavljati. Onda bi bio problem i kod onih koji stavljaju nešto u omiljene pa bi im se to kad tad izgubilo. > Problem bi bio i kad bi postojalo da se oglasi mogu ponovno obnoviti bilo kad bez uvjeta, onda bi tek određen broj korisnica visio na krpicama kao na automatu za igre i svaki dan obnavljao svoje oglase. I eto još jednog problema, ostali ne bi dolazili do izražaja. Čak ne mora niti postojati “rok trajanja” oglasa, već samo opcija da se nakon npr. 30 dana oglas može obnoviti, samo “refreshati” tj. doći na vrh pretraga, bez njegovog prethodnog brisanja. Znači taman i da se on ne obnovi, i dalje postoji pa korisnici koji ne ulaze često ne bi imali problem po tom pitanju. Što se tiče ovoga da bi neki visili na krpicama kao na automatu, ne vidim problem u tome, jednako kao što i sad pojedine korisnice brišu stare oglase pa objavljuju nove, isto tako više dolaze do izražaja od onih koji to ne čine. A i profil je potrebno održavati kao i sve ostalo; ako u njega uložite, sasvim je pravedno da dobivate više klikova. Zapravo obnova oglasa bi samo pojednostavila trenutnu situaciju, ne bi ju drastično mijenjala.
2023 08 04
> marysapparel: > > Lunass: > > Bilo bi ok kad bi svaki oglas imao rok trajanja pa da se po isteku vremena, oglas može ponovno obnoviti. > > Međutim, nekim korisnicima ni to ne bi odgovaralo. Već bi redom bilo žaljenja po forumu i upita zašto oglasi vremenski ne traju duže, kako nemaju svi vremena visiti na krpicama i stalno pratiti istek oglasa i stalno ih obnavljati. Onda bi bio problem i kod onih koji stavljaju nešto u omiljene pa bi im se to kad tad izgubilo. > > Problem bi bio i kad bi postojalo da se oglasi mogu ponovno obnoviti bilo kad bez uvjeta, onda bi tek određen broj korisnica visio na krpicama kao na automatu za igre i svaki dan obnavljao svoje oglase. I eto još jednog problema, ostali ne bi dolazili do izražaja. > Čak ne mora niti postojati “rok trajanja” oglasa, već samo opcija da se nakon npr. 30 dana oglas može obnoviti, samo “refreshati” tj. doći na vrh pretraga, bez njegovog prethodnog brisanja. Znači taman i da se on ne obnovi, i dalje postoji pa korisnici koji ne ulaze često ne bi imali problem po tom pitanju. Što se tiče ovoga da bi neki visili na krpicama kao na automatu, ne vidim problem u tome, jednako kao što i sad pojedine korisnice brišu stare oglase pa objavljuju nove, isto tako više dolaze do izražaja od onih koji to ne čine. A i profil je potrebno održavati kao i sve ostalo; ako u njega uložite, sasvim je pravedno da dobivate više klikova. Zapravo obnova oglasa bi samo pojednostavila trenutnu situaciju, ne bi ju drastično mijenjala. U potpunosti se slazem s Vama!
2023 08 05
i ja podupirem ovu ideju.
2023 08 07
> marysapparel: > Čak ne mora niti postojati “rok trajanja” oglasa, već samo opcija da se nakon npr. 30 dana oglas može obnoviti, samo “refreshati” tj. doći na vrh pretraga, bez njegovog prethodnog brisanja. Znači taman i da se on ne obnovi, i dalje postoji pa korisnici koji ne ulaze često ne bi imali problem po tom pitanju. Što se tiče ovoga da bi neki visili na krpicama kao na automatu, ne vidim problem u tome, jednako kao što i sad pojedine korisnice brišu stare oglase pa objavljuju nove, isto tako više dolaze do izražaja od onih koji to ne čine. A i profil je potrebno održavati kao i sve ostalo; ako u njega uložite, sasvim je pravedno da dobivate više klikova. Zapravo obnova oglasa bi samo pojednostavila trenutnu situaciju, ne bi ju drastično mijenjala. Razumijem vašu ideju i ok je. Mislim, svaka nova ideja za poboljšanje je dobro došla. Ali svakako mislim da bi se obnova oglasa u tom slučaju trebala nekako ograničiti. U redu je držati do svog profila, ali evo primjera odprije, ovdje je bila nekoliko korisnica koje su imale stvarno hrpu artikala na svom profilu i svaki dan su obnavljale svoje oglase. To nije više bilo održavanje profila nego zamaranje nas drugih korisnica. U nadi da ćeš naći nešto povoljno i zanimljivo pregledavajući najnovije oglase, ono svaki drugi oglas tih korisnica. U redu mi je obnoviti oglas nakon mjesec dana, ali svaki dan je previše. Odbija kupca. I onaj tko je slučajno tu stvar stavio u omiljene, za dva dana je ne bi našao za kupnju, jer se oglas obrisao i obnovio. Vjerujem da bi vama prodavačima olakšano bilo kad bi se klikovi u oglasu omiljenih zadržali, a da oglas možete po želji mjesečno obnoviti jednom.
2023 08 07