Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Problem s dostavom s Ali Expressa

Pozdrav, zadnjih mjesec dana imam problem s dostavom paketa s Ali Expressa, sto mi se nikada do sad nije dogadalo, stovise sve je uvijek dolazilo i prije krajnjeg roka dostave. Za nekoliko narudzbi je vec daleko premasen krajnji datum dostave. Tracking number pokazuje da su paketi odavno usli u Hrvatsku, ali tako stoji vec poprilicno dugo i pomaka nema (za neke pakete i mjesec dana vec). Ima li netko taj problem i znate li kako ga rijesiti? Hvala!
2023 10 05
Otvorite dispute i trazite povrat novca
2023 10 05
Ako je u pitanju posta, nemaju radnika za isporuku. Novac Sellers ne vraćaju nego napišu da se obratite pošti. Meni su tek sad došli paketi koji su naruceni prije 3 mjeseca.
2023 10 06
Meni zadnje dvije narudžbe nisu došle (razmak dva mjeseca), pravo na povrat nemam jer AliExpress ima podatke da je paket u našoj pošti, a HP nema nikakvu informaciju o paketu i "S obzirom da je tip pošiljke koji ne zahtijeva potpis osobe kojoj se uručuje, nije moguće znati gdje je paket završio." I također su rekli da ne postoji dokaz da ga nisam preuzela, isto kao i da jesam, pa ih to spašava od ikakvih žabi...
2023 10 06
Dispute mi je odbijen - kazu da za povrat trebam priloziti dokument kojim hrvatska kurirska sluzba, dakle Posta, potvrduje da mi paketi nisu dostavljeni. U meduvremenu sam uspjela saznati da su paketi svo ovo vrijeme u Posti. Otici cu osobno tamo da mi ih potraze jer se na telefon naravno nitko ne javlja. Katastrofa. Zadnjih godinu dana mi je s Alija uvijek dostavljao Overseas i nikad nije bilo problema. Zao mi je da su opet presli na Postu.
2023 10 06
Otići ćete na poštu i tražit će vas broj pošiljke, a pošto to nisu preporučene pošiljke, neće vam ništa znati reći. Više puta sam čula da su ljudi ispred mene u redu dolazili do pošte tražiti svoj paket kojeg su naručili s aliexpressa i samo su ih otpilili. Ja već jako dugo nisam ništa naručila otamo, ali se sjećam da mi je prije godinu-dvije stigla hrpa malih paketića s aliexpressa u jednoj većoj vreći od pošte koje sam ja čekala više mjeseci i mislila sam da mi nikad neće ni doći, već sam i zaboravila na njih (nije bila velika pojedinačna vrijednost, ali ipak je nešto ako se to nakupi). Tko zna koliko dugo je to stajalo u pošti. Slala sam im upit da ih pitam to jer me zanimalo kako je moguće da paketi stoje mjesecima i naravno, bez broja pošiljke mi ne mogu ništa reći. Ma joj.
2023 10 06