Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Sram vas bilo

S obzirom da smo svi vec upoznati s time da admin brise oglase koje treba i koje ne treba, dijelim s vama ovo negativno iskustvo jer ja sam jednom rjecju sokirana. Ukratko: nestalo mi je 5 oglasa, upoznata sam s pravilima krpica i tu i tamo bacim oko na forum i glavne teme i znam sta se smije a sta ne. Slike su moje, pazim na tagove i prodajem originale. Oglasi su mi vec 2 puta obrisani,vratila sam ih jer ne vidim problem s istima, i opet su nestali dok sam bila usred suradnje s 2 korisnice. Jedna je odmah odustala nakon obrisanog oglasa, a druga me napala!!! Za nesto sto ja nisam kriva! Iako je doticna ljuta, moze vam potvrditi da sam joj poslala e-mail potvrdu o narudzbi artikla kao dokaz originalnosti i sliku racuna. Ne razumijem razlog zasto su obrisani. Obrisan mi je vuneni kaput sa mojim slikama iz ormara, dakle nista posebno i urednim tagovima. Obrisan mi je LV novcanik koji je bio poklon (samo zato sto je poklon je automatski fejk ili sta?) na slici je bilo vidljivo originalno poklon pakiranje sa racunom (bez cijene) i povratnicom za LV trgovinu. Original kosta 450€ ja sam svoj novi prodavala za 150€ i obrisan je. Da sam ga stavila za 400€ nebi bio obrisan jer vi originale osudjujete prema cijeni a ne prema slikama. Podnjela sam zalbu u centralu mojih krpica, ne u hrvatsku nego u sjediste. Ne vjerujem da cu puno postici s time, ali necu da me se vrijeda jer netko ne zna raditi svoj posao. Stavljam mali dio poruka koje sam dobila u inbox zbog obrisanih artikala: Kasnije je rekla da ce staviti moje podatke na listu prevaranata iako mi nije bila namjera prevariti nikoga. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a6531b70ea3c36c67b1e9299da6eaa39.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f1cd7421c8ff2bb7e4a7c90e1797e7f1.jpg)
2023 10 07
Admini brisu oglase ili moderator,ne brise nitko od nas Pa valjda cete dobiti odgovor zasto je obrisano Ali da kupac naziva prodavaca :gnjido sugava je dno Nitko ne brise oglas prije prodaje,valjda je to kupcu jasno,ili ocito nije U svakom slucaju komunikacija dno dna
2023 10 07
> kozmetika88: > Admini brisu oglase ili moderator,ne brise nitko od nas > Pa valjda cete dobiti odgovor zasto je obrisano > Ali da kupac naziva prodavaca :gnjido sugava je dno > Nitko ne brise oglas prije prodaje,valjda je to kupcu jasno,ili ocito nije > U svakom slucaju komunikacija dno dna Slažem se! Nadam se da ćete dobiti odgovor, a u međuvremenu napišite koji to profil ovako divno piše i časti sa gnjido šugava da znamo sa kim da ne imamo posla?!
2023 10 07
I mene zanima šugava gnjida. U torbice se više uopće neću petljati, too much mi je 🤣
2023 10 07
Gledajte to s druge strane. Ako vam je osoba u stanju reci to sto je rekla zbog obrisanog artikla (a mogli ste ga slucajno i sami obrisati), samo je bolje za vas da s njom niste suradjivali. Ta osoba se ne cini bas stabilno. I mene zanima tko je to jer je ovo sve ogromni red flag.
2023 10 07
Ovdje su Vam obrisani oglasi napravili uslugu, barem što se tiče ovog kupca koji Vas vrijeđa i prijeti Vam se ničim izazvan. Iako sumnjam da bi tu uopće i došlo do suradnje... Jeste li kontaktirali admina ili moderatora ovdje na stranici?
2023 10 07
Malo je bila sumnjicava od pocetka jer nemam puno povratnih, zato sam joj morala slati dodatne slike,slike racuna,razne info ali razgovor je tekao glatko. To jutros mi je bio šok kad sam procitala poruke, i sve zbog obrisanih oglasa. Sad mi se javilo jos par cura koje su imale probleme zbog brisanja, znaci nisam jedina.. tuzno.. > ValkyrieBlue: > Jeste li kontaktirali admina ili moderatora ovdje na stranici? Adminov profil imam, ali moze li mi netko poslati link moderatora molim vas?
2023 10 07
> roethe: Adminov profil imam, ali moze li mi netko poslati link moderatora molim vas? https://mojekrpice.hr/mod-mk-348928
2023 10 07
Ajme kakvo je to izražavanje >:( Možda i bolje da toj osobi niste prodali! što se tiče brisanja, i meni to stalno rade. Moje slike, ispravni tragovi sve ispravno, slike nestanu... valjda ne podnose ako je nešto lijepo uslikano. Iskreno ne sjećam se kad sam nešto prodala ili kad me je netko pitao za nešto, ako i pitaju više se ne jave, ako im meču sniziti stvar na 10eura. Nisu krpice više što su bile. Mene zanima gdje još možemo prodavati a da nisu krpice, rado bih otišla sa krpica!
2023 10 07
Meni je ovo apsolutno razlog za povratnu
2023 10 07
> roethe: > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a6531b70ea3c36c67b1e9299da6eaa39.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f1cd7421c8ff2bb7e4a7c90e1797e7f1.jpg) Tko je ovo? Slobodno otkrijte ime, dapače.
2023 10 07
Objavila bih ali sigurna sam da ce onda ona mene objaviti kao prevaranta, vec je prijetila time.. Dijeliti ce moje podatke bez razloga, a zaista zelim to izbjeci 😟
2023 10 07
Da, po ponašanju djeluje kao da bi mogla objaviti osobne podatke i više. Moj savjet, moli, plači, zapomaži adinistratoru da s njom stupi u kontakt i objasni situaciju. Trepći okicama, kaj god treba, bolje na miran način to riješiti nego da se ovo pretvori u noćnu moru.
2023 10 07
Mozete bit sretni da su vam obrisali oglas da nemate posla s njom. 😅
2023 10 07
Bilo bi fora da oglasi prije objavljivanja na portalu prođu nekakvu administrativnu provjeru, kao npr. na fejsu. Želiš nešto objaviti, prvo admin mora odobriti pa onda to ide javno. Bilo bi dobro da se to uvede i ovdje. Onda ne bi bilo potreba za naknadnim brisanjem i dovođenjem korisnika u neugodne situacije. Jednostavno se neispravan oglas po bilo kojem kriteriju, u startu, ne pusti na portal i to je to.
2023 10 07
1 2 3 4