Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Kupovina online

Pozdrav, zanima me kolika je sigurna kupovina s Temu.croatia? Je li netko od vas već imao iskustva i kakva su bila ? :)
2023 11 02
KOlegice s posla su poludile za tom stranicom i naručivale više puta, vidim da su skroz zadovoljne!!
2023 11 02
Imaju dobre recenzije. Taman mi stoje artikli u kosarici, ali mislim da necu placazi sa istom karticom posto nemaju opciju pouzeca.
2023 11 02
Je li istina da su krali podatke od kupaca??
2023 11 02
> turky5: > Je li istina da su krali podatke od kupaca?? Ako ste u grupi Ženski recenziraj potrazite tamo objavu o Temu. Bilo je dosta korisnica kojima su ukradeni podaci sa kartice i skinuti im novci. A mozete i guglati temu data breach gdje se detaljnije pise o tome.
2023 11 02
Nedavno sam prvi put narucila s Temu aplikacije i odusevljena sam i prezadovoljna. Godinama narucujem s Alija, ali sam razocarana s dostavom putem Poste - od kolovoza mi 4 paketa stoje u Posti i jos nisu isporuceni. Tako da sve preporuke za Temu od mene. Jedna narudzba mi je stigla, a 2 jos cekam. Dostavlja GLS i isporuka bude za cca 2 tj. Stvari iste kao s Alija. Nikakvih problema s placanjem - naprotiv - slucajno sam klikla kupnju za jedan proizvod i isti dan su mi refundirali novac. Tko je paranoican oko krade podataka i novca uvijek moze napravit posebnu karticu za placanje putem neta, ali ja nisam tako da placam s Visom premium. Da ne govorim da im je povrat besplatan. Iz svake narudzbe jednom mozete besplatno vracati. Mala mana je minimalna kupnja od 10 eura, ali to je razumljivo obzirom da placaju GLS i da je sva dostava besplatna.
2023 11 02
> turky5: > Je li istina da su krali podatke od kupaca?? Najsigurnije je koristiti prepaid karticu za online kupnje - koliko stavite na nju, toliko imate i ne može se u minus s njom, pa nema straha da će netko skinuti veću svotu s kartice. Ja prije online kupnje prebacim novac s tekućeg na nju, inače ne držim novac na njoj.
2023 11 02
Temu croatia ne postoji!ima puno lažnih stranica koje skidaju novce,jedina ispravna je aplikacija na trgovini play.Ona vam neće skidati novce niti će vam naplatiti nešto šta niste kupili.
2023 11 05
Temu Kupon od 30% popusta za narudzbe iznad 20€. Kupon vrijedi 24sata od registracije. Kod je: aam11835 Kada isti taj kod upišete gore u tražilicu Temu aplikacije, imate ponuđen moj izbor artikala, koji možete dobiti za siću, tojest po jako povoljnoj cijeni. U ovom slučaju možete birati samo jedan artikl po toj cijeni, nikako ne više. Eto, za nove korisnike se se svakako isplati. Nemojte pokušavati na istom mobitelu praviti vise računa, aplikacija sve pamti tako da nece proći, jedino ako imate drugi mobitel, onda možete. Ugodnu kupovinu želim.
2024 03 03