Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Fejk profil IIIlorica

![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8aebe5b8f0664ab371a8f785954860c5.jpg) Pomoć, neki profil IIIlorica pita da li je slobodan moj artikl, nakon odgovora da jeste odmah mi šalje da je uplaćeno ??? Bez da sam poslala ikakav broj računa i da kad ću joj ih poslati ??? Sve se odvilo u manje od pola sata ??? Neki Fejk profil pretpostavljam ?
2023 11 21
Molila bih Moje krpice ako mogu istražiti i blokirati profil jer je garant neka prevara ?
2023 11 21
Mozda je uplaceno preko Trustapa, pogledajte pod ovim gumbom ''transakcije''.
2023 11 21
Ali nisam rekla ni broj računa za uplatu nit išta ? Konverzacija nula , niti me pitala išta samo da li su slobodne čizme, ja odgovorim potvrdno, iduća poruka , imate uplatu ...??? Niti da pita da li radim ja sa tim Trustupom ili ne , sumnjivo mi skroz.
2023 11 21
Kako je platforma krpice slozila Trustap placanje, niti Vas korisnik ne mora pitati jer je na svakom profilu i samo plate artikl. Nema veze ako Vi ''radite s Trustapom'' ili ne, jako puno korisnika ove platfome ne zna da je to samo jedna od opcija. Ako placa Trustapom ne treba joj Vaš broj racuna. Doslovno samo kline na ovu ikonu ''kupi'' i izvrsi uplatu. 15 sekundi posla. Sto se tice dal je artikl slobodan ili ne i sve ostalo, najbolje bi bilo da se javite adminu i kazete im da imate prituzbu na platfomu i njihovo poslovanje. Kupac nije kriv za to i ne kuzim zasto se Vi sad ljutite na kupca. Kupac je iskoristio opciju na platfomi koja je sad pogurnuta svima, bez obzira ako ju zelimo koristiti ili ne. Mozete napisati kupcu da ne zelite poslovati preko te platforme i neka se i oni jave Trustapu za povrat novaca. Naravno, ako je uplata bila preko toga.
2023 11 21
Da, sad sam i ja to skuzila, nisam znala da to tako funkcionira, hvala vam na objasnjenju. Već sam bila žrtva fake prevaranata tako da mi je ovo bilo baš ono sumnjivo. Razjasnila sam sa kupcem i otkazala tu uplatu i rekla da ne radim preko te platforme. Hvala još jednom
2023 11 21