Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pomoć pri kupnji

Pozdrav, nova sam tu, kupila sam elfs tenisice od jedne cure, odma sam uplatila jer valjda cura ne salje pouzecem. Sad meni je dosla obavijest neka da sam ja to uplatila i tjt. Kad uđem ponovno na te tenisice i dalje stoji da ih se može kupit. Sad meni nije jasno kako funkcionira to sa direktnim placanjima i zasto su jos uvijek dostupne? Doslovno ne razumin ništa 😅
2023 11 26
Ako si kupila preko Trustupa, onda imaš baš puno tema o tome na forumu pa pročitaj.. sretno! ,:)
2023 11 26
Javite se lijepo prodavačici i pitajte jesu li dostupne ili ne i je li dobila obavijest o uplati. Moguće da ni ne koristi trustap, ne znam zašto ste išli odmah uplaćivati bez da ste joj se javili prvo da vidite posluje li preko trustap-a. Već je sad poveći broj tema bio da se ne uplaćuje ljudima napamet jer nažalost stranica dopušta uplate preko trustapa i ako prodavač nije registriran na njemu prema tome vi uplaćujete novce trustapu koji njih nema kome dalje proslijediti ako prodavač nije registriran, a puno nas nije jer je nepouzdano i komplicirano. Lijepo na stari dobri pouzdani način (ako je prodavačica koja ima neki određeni broj pozitivnih povratnih informacija) ste joj se mogli javiti, tražiti broj računa na koji ćete uplatiti i da vam pošalje.
2023 11 26
Ako su to ove tenisice https://mojekrpice.hr/items/zene/15383091/elfs-tenisice onda prodavačica ima Trustap. Nije mi jasno zašto je artikl i dalje moguće kupiti, na Trustap temi nam je rečeno da Trustap automatski miče opciju "kupi" s artikla koji je prodan preko njih. Trebalo bi to javiti adminici da provjeri o čemu se radi.
2023 11 26
@nocturama, kak to misliš "provjeriti o čemu se radi"? 🤣 Pa znaš valjda odgovor: sigurna kupnja!
2023 11 26