Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Prijevara - korisnik SaraKuzman

Pozdrav! Ovim putem želim upozoriti sve korisnike Mojih krpica Naime, naletila sam na oglas za čizmice od korisnika SaraKuzman (profil je sada, naravno, izbrisan) gdje sam dotičnoj uplatila iznos i nakon toga je obrisala profil. Prevarena je i još jedna gospođa osim mene s kojom sam stupila u kontakt. Ja ne vidim načina da vratim svoj novac, ali naučite na mojoj greški jer možda ista osoba radi druge profile pod drugim imenima i dalje vara. Ukoliko vas djevojka od koje kupujete traži uplatu preko Air casha za podizanje novaca na bankomatu jer ne može primiti uplatu preko računa, ne nasjedajte i ne uplaćujte novac. Ja svakako od sad provjeravam svakog prodavatelja temeljito, i bez osobnih podataka ne uplaćujem novac, a posebno od sada odbijam ikakve transakcije preko Aircasha za isplatu na bankomatu i ostalih platformi preko kojih nisu potrebni nikakvi podaci za uplatu, kao ni broj mobitela. Nadam se da će ovaj thread pomoći da u budućnosti bude manje žrtava prevare na MK. Cure, sretno, i oprezno! :)
2023 12 07
Ne mora biti da su svi koji koriste Aircash prevaranti. I oni koji Vam daju iban,mogu biti potencijalni prevaranti.
2023 12 07
prevarila bi i preko ibana, nemojte ljude bezveze odgovarati od aircasha zbog vašeg lošeg iskustva. aircashu se možete obratiti sa informacijama koje imate, priložiti dokaze o komunikaciji i uplati i račun će joj biti blokiran.
2023 12 07
Ne kužim, kako je profil izbrisan? Nemože nitko sam svoj profil izbrisati, ili?
2023 12 07
Bolje da ste podatke ostavili od osobe koja vas prevarila, da znamo kog se paziti😃
2023 12 07
Ima li možda još netko iskustva sa osobom kojoj sam uplatila novac,nakon toga se više ne javlja a čak je i ostale stvari koje je prodavala obrisala ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b61d2cccb807085bee9535434d6bc3b5.jpg)
2023 12 07
Vjerojatno je dala lažno ime i prezime, predpostavljam.
2023 12 07
> Nitospitos: > Ne kužim, kako je profil izbrisan? Nemože nitko sam svoj profil izbrisati, ili? Da to sam primjetila čitajući forum da se obrišu profili, mahom profili koji su prevaranti. Kako, ako to može samo Admin.? Može li se admin javit na temu i pojasnit?
2023 12 07
> Nitospitos: > Ne kužim, kako je profil izbrisan? Nemože nitko sam svoj profil izbrisati, ili? Ne može, zatraži brisanje i ako nakon nekoliko dana od zatraženog nema negativnih ili tema na forumu onda obrišem profil.
2023 12 07
Onda ne kužim zašto otvaračica teme veli da je obrisala profil, zašto nije ostavila negativnu i gdje je i ona sama nestala? 🙄🙄
2023 12 07
I ja sam nasjela na prevaru od iste osobe za iste te cizme.. dala sam joj kod za isplatu preko air casha..profil je obrisan..imam njen broj mobitela, nekim cudom me jos nije blokirala i odrzava komunikaciju Imate li kakvu ideju? Moze li se sto napraviti obzirom da nas je vec 3 i eto imam njen kontakt?
2023 12 07
> Admin2nd: > > Nitospitos: > > Ne kužim, kako je profil izbrisan? Nemože nitko sam svoj profil izbrisati, ili? > Ne može, zatraži brisanje i ako nakon nekoliko dana od zatraženog nema negativnih ili tema na forumu onda obrišem profil. OK, a zašto onda brišete profile od Svjetlane Gerić??
2023 12 07
> andreaaaa: > I ja sam nasjela na prevaru od iste osobe za iste te cizme.. dala sam joj kod za isplatu preko air casha..profil je obrisan..imam njen broj mobitela, nekim cudom me jos nije blokirala i odrzava komunikaciju > Imate li kakvu ideju? Moze li se sto napraviti obzirom da nas je vec 3 i eto imam njen kontakt? +385 800 22 66 +385 1 457 3537 [email protected] Kontaktirajte njih, prilozite screenshotove, obavezno taj broj mobitela i ime i prezime, sve što imate vezano za uplatu. Račun će joj biti blokiran i mislim da neće više moći raditi nove profile na Aircashu, verifikacija računa ide sa osobnom i biometrijom, tako da mislim da oni imaju bazu blokiranih imena i/ili OIB-ova. Povrat novca vjerojatno nećete dobiti od njih direktno, pretpostavljam da ga je podigla ili prebacila na pravu karticu, ali ako vas ima više, možete zaprijetiti policijom. Zaboravila sam koji je iznos u pitanju, vjerojatno će neka forumašica bolje znati za koju cifru ide policija na vrata i idu li uopće ili je to samo priča za zastrašivanje prevaranata.
2023 12 07
> Nitospitos: > Onda ne kužim zašto otvaračica teme veli da je obrisala profil, zašto nije ostavila negativnu i gdje je i ona sama nestala? 🙄🙄 Ovdje sam, otvorila sam temu jer mi se to desilo. Ne znam kako funkcionira brisanje profila ovdje niti je li moguće, ali sada link na njen profil meni više ništa ne otvara, tj više ne radi, kao da profil ne postoji. Ne mislim ništa protiv aircasha kao platforme, dobra je kao i keks i ostale, stvar je samo u tome što sam nasjela jer sam dala novce bez ikakvih podataka o osobi koja "prodaje" artikl. Da, dala je krivo ime, a u međuvremenu sam saznala od drugih cura koje je prevarila njene podatke: Mirsada Palić Ulica slatine 12 32280 Jarmina Iskreno žao mi je što sam otvorila temu jer vidim da se već sklapaju teorije zavjere, a namjera mi je bila upozoriti eventualne buduće žrtve prijevare. Šteta ,:(
2023 12 07
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/5b4b438e15d34ae8a0191e1b4ce2dbe5.jpg)
2023 12 07
1 2