Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Zarada na int/ankete

Pozdrav zanima me ako se itko bavi/bavio zaradom preko interneta i kakva su iskustva? Treba mi nešto čisto da imam sa strane uz faks.. Međutim neznam kako i odakle da krenem...svaka pomoć/savjet/iskustvo je dobro došlo. Hvala puno!😃
2024 02 15
Ja sam ulogirana na IPSOS i Ja znam. Funkcionira tako da ti šalju ankete za koje dobiješ bodove i kad skupiš određeni broj bodova, biraš poklon bon. Nije ti to neka zarada - više onako zabava sa strane. Ja ti možda dva puta godišnje dobijem poklon bon od cca 10 eura. Ako ipak želiš, mogu ti poslati ti link za prijavu :)
2024 02 15
I ja bila u ipsos anketi, dosta vremena otiđe na ispunjavanje, a na kraju mali iznos dobiješ. Mozes se prijaviti da te uz ankete i telefonski zovu, razgovor traje od 10-20minuta. Ne preporučam, jednom sam potrošila 25min razgovora, a na kraju mi nisu uračunali bodove od tog razgovora. Pa sam se odjavila.
2024 02 20
Slažem se da sve to nije neka zarada, ali ako se prijaviš na 20 panela :D (kao ja :D), onda se skupi pomalo. Neki paneli zovu i za Fokus grupe, traju od 1-2 sata (najčešće su sat i pol) i daju bon od 20-30€. A traže i tajne kupce (neki). Ne mogu stavljati linkove ovdje, ali mogu poslati na mail.
2024 02 22
Ako imate vremena, bude ok. Moj tata recimo ispunjava ankete pa nekoliko puta godisnje uzme bonove. Skupi se oko 100€ u godini dana. Ja sam se prijavila, ali uz posao, kucu i dijete, to je nemoguca misija. U pocetku sam nesto rjesavala, ali jednostavno nemam 15-20 minuta u danu na miru vec me stalno netko prekida. A kod anketa je bitno sto prije ispuniti od poziva, posebno IPSOS jer se brzo popuni kvota. Bio mi je ok u pocetku Marketagent, ali sam se posvađala s njima jer su poceli raditi ankete kao profiliranje i ispunjavas 10 minuta da bi ti napisali da ne odgovaras ciljanoj skupini i nista od bodova. Oni su dobili profil osobe i neke preferencije, dovoljno za obradu, a izbjegli su placanje. To su mi napravili nekoliko puta. I zivcira me kod svih sto se prvo mora ispuniti profil na stranici, posalju ti poziv, otvoris anketu i opet traze iste podatke koje si unio na stranici da bi ti napisali da ne odgovaras ciljanoj skupini. Wtf? Pa koji k... ste mi slali poziv, imate sve te podate, pa vidite da ne odgovaram ciljanoj skupini.
2024 03 01
> Laureta1234: > Pozdrav zanima me ako se itko bavi/bavio zaradom preko interneta i kakva su iskustva? Treba mi nešto čisto da imam sa strane uz faks.. > Međutim neznam kako i odakle da krenem...svaka pomoć/savjet/iskustvo je dobro došlo. > Hvala puno!😃 Prijaviti se kao anketar u Ipsos. Oni uvijek trebaju anketare. Radite koliko želite. Posao je navodno zahtijevan. Nemam osobno iskustvo,ali znam osobu koja to radi ec drugu godinu.
2024 03 03
Možda skeniranje kupovine?Ne oduzima puno vremena Nisu neki novci,ali i sitnica veseli Javite mi se u inbox
2024 03 07