Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

dali je to samo kod mene?- stranica

Unazad par dana , stranica mi jako sporo radi sve se duže učitava Mislila sam da je do mobitela ali na kompjuteru isto I na poslu Jako sporo učitava razgovore, artikle- kompletno sve
2024 02 22
Kod mene je sve normalno, i na kompu i na mobu.
2024 02 22
> Jazzy8: > Kod mene je sve normalno, i na kompu i na mobu. hvala na odg stvarno vise ne kuzim vec tjedan dana - otvara mi razgovor po 3-4 minute
2024 02 22
Meni je o. k.
2024 02 22
I kod mene je sve u redu sa stranicom.
2024 02 22
> COKOLADA123: > Unazad par dana , stranica mi jako sporo radi > sve se duže učitava > Mislila sam da je do mobitela ali na kompjuteru isto > I na poslu > Jako sporo učitava razgovore, artikle- kompletno sve Razgovori su mi oduvijek pravili probleme, evo vec par godina ali to bude doslovno kako se potrefi. Ne pomaze nista, brisanje kolacica povijesti, kada udem u incognito isto bude. Neke dane poruke ne mogu otvoriti tjedan dana, jedva udem pa ne mogu ni odgovoriti, a neke dane bude sve super. Ovisi sto cackaju opet po stranici, mora biti ovaj trustap i posta :')
2024 02 23
> Froglina: > > COKOLADA123: > > Unazad par dana , stranica mi jako sporo radi > > sve se duže učitava > > Mislila sam da je do mobitela ali na kompjuteru isto > > I na poslu > > Jako sporo učitava razgovore, artikle- kompletno sve > Razgovori su mi oduvijek pravili probleme, evo vec par godina ali to bude doslovno kako se potrefi. Ne pomaze nista, brisanje kolacica povijesti, kada udem u incognito isto bude. Neke dane poruke ne mogu otvoriti tjedan dana, jedva udem pa ne mogu ni odgovoriti, a neke dane bude sve super. Ovisi sto cackaju opet po stranici, mora biti ovaj trustap i posta :') ja isto nekako sumnjam na to haha sve mi se usporilo od ovog dana kad se počela žuta reklama gore haha
2024 02 25
Meni na mobu i desktopu radi ko urica, a po laptopima je nešto sporije. Onda se živciram kad mu treba pet sekundi umjesto standardnih 0.2. :D Kod mene je do RAMa, kod Vas možda isto. :/ ne bi trebalo biti zbog ove trake gore.
2024 02 26
Pa godinama već sve skupa šteka, i nije do kolačića, kao što uvijek dobijem odgovor, nego je stranica old-fashioned, napravljena prije 20 godina i od tada do sada nije ažurirana.
2024 02 27
Niste u pravu, to što ste napisali ne pripada u sadašnju stvarnost Krpica :) Stranica zadnje tri godine ima novo vodstvo i dio je litavske medijske grupacije Tipro - više ovdje https://mojekrpice.hr/contact Prije novog vodstva smo imali manju IT podršku, ali uz to smo imali promjenu dizajna, a slijedi nam još jedna. Krpice sad imaju samo svoj IT tim koji svakodnevno prati i ažurira nove skripte, radi se tjedni backup podataka, prate se promjene na serveru, rješavaju se pojedinačni korisnički problemi, proširene su kategorije itd. Upravo smo dodali nove usluge sa pouzdanim partnerima, a radimo i na drugim novostima. Povećali smo sigurnost podataka jer se više ne moraju dijeliti adrese i brojevi bankovnih računa sa svima zainteresiranima za artikl, dakle ne postoji mogućnost da netko uzme vaše podatke i onda odustane od kupnje. Svi su podatci enkriptirani. Ovo su sve pozitivne promjene. Krpice se moderniziraju.
2024 02 27
Ne može jer ja obožavam prijave tog tipa u svom inboxu. o:) Šalim se, ali u svakom slučaju ne može.
2024 02 27
Kod mene sve u redu 😀
2024 02 28
Da nzn do čega je Jer mi je ista stvar na kompu, mobitelu i na kompu na poslu
2024 03 05
Nađite verzije sistema i browsera koje koristite i pošaljite mi to u inbox pa će IT pogledati o čemu se radi. Ali evo stvarno, nema prijava o problemima ovog tipa. Inače su svi podatci s kompa i moba sinhronizirani, npr ako obrišete kolačiće na kompu, obrisat će se i na mobu i obrnuto. Možda samo morate ažurirati sisteme.
2024 03 06
Ak je stranica tako super moderna, zašto se onda ne možemo više ulogirat preko FB, od kada je Facebook pad za pol sata. Nije bitno vodstvo stranice, bitno je da stvar fukncionira i da ne uvodite gluposti (tipa Trustup i slanje poštom), jer za većinu koristica je to samo dodatna gnjavaža. I naravno da nešto i prodamo na stranici, jer bi tome trebala služiti, ali kod mene ni P od prodaje u zadnjih 9 mjeseci :s Cijene su mi povoljne i u FB grupama puno toga prodam.
2024 03 14
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija