Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Sto stavljate medu omiljene?

Pozdrav, kojim kriterijima stavljate artikle medu omiljene? Osobno stavim samo ono sto mislim kupiti prije ili kasnije ili u rjetkim slucajevima nesto sto mi se svida, ali ne u potpunosti i zelim naci nesto slicno, znaci inspiracija. Prosle godine su mi se vise puta javile osobe cije artikle sam imala medu omiljenima i ponudile mi nizu cijenu za iste ili zamjenu. Mislim da sam obavila jedno desetak suradnji zbog ovog pristupa. Onda sam probala i ja tako, javiti se ljudima koji imaju moje artikle medu omiljenima i rekla da se mozemo dogovoriti za cijenu, da castim postarinom i slicno, ali bezuspjesno. U nekim slucajevima mi je jasno receno da su problem financije, da ce se javiti kad ce biti u mogucnosti, to svakako razumijem. Eto zanima ma - koji su vasi kriteriji za stavljanje artikala medu omiljene? Je li to lista zelja koju periodicno pocistite ili?
2024 02 22
Stavljam stvari koje bih kupila, i dosta često ih i kupim, odnosno prije ili kasnije. Dogodilo se da su se javile žene i ponudile neki deal, mislim da sam do sad svaki put pristala, no nisam imala sreće kad bih ja ponudila nekome tko je stavio nešto moje u omiljene 🙂
2024 02 22
Uvijek ono sto mi je u planu kupiti..prije ili kasnije. Medutim dok se ja odlucim vec bude prodano 😅😅😅
2024 02 22
Ono sto bih kupila, pa pratim oglas u slucaju da ce sniziti cijenu, ako mi je previsoka u tom trenutku. Znala sam se par puta javiti ljudima koji imaju mojih vise stvari u omiljenima pa ponuditi nizu cijenu, ali su me pristojno izignorirale pa vise to ne radim. 😀 Vjerojatno bi pristala na suradnju da se meni netko tako javi, iako ovisno o ponudi.
2024 02 22
> TibbeT: > Uvijek ono sto mi je u planu kupiti..prije ili kasnije. Medutim dok se ja odlucim vec bude prodano 😅😅😅 Nema goreg od ''prodano'' na artiklu koji trazis medu omiljenima jer ga zelis kupiti. :'(
2024 02 22
> Jazzy8: > Stavljam stvari koje bih kupila, i dosta često ih i kupim, odnosno prije ili kasnije. > Dogodilo se da su se javile žene i ponudile neki deal, mislim da sam do sad svaki put pristala, no nisam imala sreće kad bih ja ponudila nekome tko je stavio nešto moje u omiljene 🙂 > Desinićka: > Ono sto bih kupila, pa pratim oglas u slucaju da ce sniziti cijenu, ako mi je previsoka u tom trenutku. > Znala sam se par puta javiti ljudima koji imaju mojih vise stvari u omiljenima pa ponuditi nizu cijenu, ali su me pristojno izignorirale pa vise to ne radim. 😀 > Vjerojatno bi pristala na suradnju da se meni netko tako javi, iako ovisno o ponudi. Takoder! Dobila sam i par ponuda koje sam odbila jer mi je jos uvijek bilo preskupo tog trena ili sam znala da taj artikl necu trenutno nositi, ali vecinom pristanem. Niti ja nemam srece sto se tice mojih ponuda. Vecinom ljudi niti ne odgovore kao sto kaze Desinićka, neki kazu da financije ne dozvoljavaju a ostatak kaze 'hvala' i dalje nista.
2024 02 22
Ja sam se prije javljala curkama koje su stavile u omiljene i neke stvari sam tako prodale, ali mi je super bilo ponekad tako dogovoriti zamjenu. U biti bas i s Vama sam se jednom tako mijenjala XTina. Ja ne planiram kupiti sve artikle koje su mi u omiljenima, dio ih je tu za inspiraciju. Jedan artikl jako želim kupiti ali cijena mi je baš previsoka, a krpičarka ju želi prodati samo za tu cijenu.
2024 02 22
Ja sam vrlo hirovita pa ono što danas tražim i želim kupiti, sutra me više ne zanima toliko 🙈 tako da je moja kategorija omiljenih prekrcana svim i svačim od čega većinu vjerojatno nikad neću kupiti...
2024 02 22
> ValkyrieBlue: > Ja sam vrlo hirovita pa ono što danas tražim i želim kupiti, sutra me više ne zanima toliko 🙈 tako da je moja kategorija omiljenih prekrcana svim i svačim od čega većinu vjerojatno nikad neću kupiti... Nekako je i kod mene kao i kod Vas., Ako to odmah ne napravim za cas nadem svasta nesta kako me lupi nemam pravila vec trenutno stanje a kad pregledam svoje omiljene nekad se cudim kao da je to netko drugi stavljao. Za nesto sam dobila ponudu i kupila. Nema pravila a kod mene uglavnom kupe one koje nisu u omiljenima.
2024 02 22
U "omiljene" stavljam samo i isključivo ono što planiram kupiti, ono što mi je u tom trenutku potrebno. "omiljene" često "čistim", čim kupim ono što sam naumila artikle mičem, radim mjesta za nešto drugo. Gotovo uvijek kupim artikle koji su mi u oboljenjima, osim, ako, mi se osoba ne javlja po 2,3 dana.
2024 02 22
Aah, isto kao i na raznim app... pod favorite spremam one o kojima ću razmisliti da me podsjeti na njih kasnije... Ništa mi baš jako ne treba, pa me može okrenuti u oba smjera... i da i ne
2024 02 22
> NoirRouge: > Ja sam se prije javljala curkama koje su stavile u omiljene i neke stvari sam tako prodale, ali mi je super bilo ponekad tako dogovoriti zamjenu. U biti bas i s Vama sam se jednom tako mijenjala XTina. Ja ne planiram kupiti sve artikle koje su mi u omiljenima, dio ih je tu za inspiraciju. Jedan artikl jako želim kupiti ali cijena mi je baš previsoka, a krpičarka ju želi prodati samo za tu cijenu. Da mi smo nedavno imale zamjenu, super mi je bila nasa suradnja. :") Sto se tice spomenutog artikla, dokle god je u prodaji, ima nade! :)
2024 02 22
Tina, i nekoliko mojih artikala imate u omiljenima, slobodno se javite za dogovor oko cijene. Mislim da nismo još surađivale nego vam samo stoje moji omiljeni već neko vrijeme... Možda tu leži odgovor na postavljeno pitanje. 😁
2024 02 22
> EleonoraK.: > Tina, i nekoliko mojih artikala imate u omiljenima, slobodno se javite za dogovor oko cijene. Mislim da nismo još surađivale nego vam samo stoje moji omiljeni već neko vrijeme... Možda tu leži odgovor na postavljeno pitanje. 😁 Evo tipkam! :)
2024 02 22
Imam 14 stranica omiljenih, sve u mom stilu i broju otprilike. Da to sve kupim muž bi vjerojatno tražio rastavu :") No, možemo se mijenjati ako vam se što sviđa.. o:)
2024 02 22
1 2 3