Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Ne razumijem ...

Ne razumijem samo jednu stvar .. Zašto cure na vrijeme ne pitaju sve što ih zanima oko odabranog artikla?? Kasnije kad im stigne paket žale se i žele povrat novca a lijepo im piše kod nekog da se povrat novca ili odjeće ne vrši! [:znoji] Daj malo čitajte 'o meni' na profilu, nije to napravljeno za džabe. [:ljut]
2014 09 25
točno to [:smije]
2014 09 25
Slazem se
2014 09 25
Zato sto mozda u opisu pise ne tocno?
2014 09 25
meni se isto dogodilo i uveravanje da sam nesto rekla a nisam,uopce se nije raspitala o nicem samo je bilo bitno da se cijena snizi..
2014 09 25
a zasto ne kazete odmah sve, iskreno i detaljno? sto u opisu, koji tome i sluzi, sto kad se netko javi? skrivate greske ko zmije noge i onda nastupa kolektivno cudjenje i odgovor koji je jednostavno nenadmasiv, sto ste ocekivali za te pare.. erm, cijelo? nerazvaljeno? cisto? u broju koji pise? u stanju koje pise ili bi trebalo pisati ima li se stogod za istaknuti?
2014 09 25
Slažem se. Ali meni se npr dogodi da pitam i dobijem odgovor sve divno krasno blabla i onda mi dođe uništeno.. npr kaput sa jednim redom dugmadi poskidanih rukava pa zašivenih naprijed ili kad sam u naslov napisala crna jaknica jer je na slici crna crna, a ono jaknica došla plava, čak nije ni tamnatamna plava, nego baš plava, pa nemooj me *** [:frustriran]
2014 09 25
Slažem se s cipelitzom [:smijesi]
2014 09 25
Bravo cipi, tocno to, slaz se. Na kraju svega ispada da dok kupujem nesto ,trebam biti deturni policajac, jer u protivnom ako ne pitam moja je greska sto vjerujem opisu! Ne zanima me nista o vama , zanima me samo da je roba u stanju kao i u opisu!
2014 09 25
od shema pitajte sve jer nema povrata mene smijeh hvata. u prijevodu - uvaljujem na redovnoj bazi, jasno i glasno, pa koga sto dovati [:smije] a budale nek riskiraju. ili ne. jer to znaci upravo to. meni je, da napomenem, jasno da postoje ljudi koji se ne peru. niti odrzavaju predmete kojima si kite tijelo, od gaca do ukosnice. rizik je kupovina na ovaj nacin sama po sebi dovoljna jer nema mogucnosti probe, zar moramo zaista saznavati kolike ste hartavice tocno? i ocajnice da to glatko pokazujete za onak, sicu lovu. dajte imajte milosti prema svekolikom napacenom narodu, pa svoju kramu ciji opis krijete kao zmije noge ili lazete koliko ste duge i siroke, jednostavno bacite u smece il poklonite nekome podjednakih higijenskih navika..
2014 09 25
Čuj,teško da ću ići prodavača pitati-a jel bogati,jel ima po haljini fleka? [:hihot] Logično mi je da,ukoliko se prodaje,istih nema. Ili,ako je negdje neko sitno oštećenje,da je to i naglašeno u oglasu. S veličinom isto.
2014 09 25
na mnogim artiklima nema naznačeno niti veličine..kamoli u kakvom je stanju...da ne govorim o rokovima trajanja na pojedinoj kozmetici,uljima isl.
2014 09 25
Slažem se.. Ako je već neko oštećenje na artiklu treba to i naglasiti.
2014 09 25
Nažalost da većina vas ne laže o stanju pojedinog artikla možda do toga ne bi ni dolazilo.
2014 09 25
nekako se podrazumijeva jeld. e pa nekome se ne podrazumijeva,a mi moramo preko inboksa nanjusit jesu oprale da prostite sebe, kamoli svoju kramu ikad, kamoli prije slanja. i jesu li istu razvalile na mrtvo ime pri jednom nikad nenosenju. [:smije] [:smije] [:smije] a svi imamo kanalizaciju, toplu vodu i sve..jbg..bedasti smo pa mislimo da svi znaju cemu sluze [:smije]
2014 09 25
1 2