Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

Promjena osobnosti

Zanima me koliko se mijenja osobnost mačka nakon kastracije ? Ako netko ima iskustva s time..planiram ga kastrirati ,ali bojim se da se ne promjeni previše,pa ako netko ima iskustva..
2014 10 12
promijenit će se.....ali nabolje! neće zapišavati i tući se s mačorima. a one priče da pas/mačka postane nezainteresiran za život, "krpa", nisu istinite... moj pas je kastriran i uživa u životu, bez želje i potrebe da se malti s drugim mžjacima, opsesivno traži kuje itd :)) to vam je svakako dobro napraviti...sretno!
2014 10 12
mlati*
2014 10 12
Iskustvo sa mojim mačorom je skroz pozitivna promjena. Prije kastracije je bio malo "divlji"...nakon zahvata micek za 10! I dalje je on veseo i aktivan samo puno više poslušniji, mazniji i ne grize bez veze šta je prje radio.
2014 10 12
Evo,ja sam dala kastrirati i mačke i cucke,samo da im spasim živote jer sve mi mačke nastradaju u vrijeme parenja.I ne primjećujem ništ posebno osim da ne lunjaju daleko od kuće.Moj najdraži mačak živi ,do sada,najduže od svih prijašnjih,lovi miševe i dalje,ne spava ništa više nego prije i jednako zainteresirano vreba ptice kod mjesta gdje im ostavljam hranu.Dakle,samo naprijed.isto vrijedi i za pse.I konje.
2014 10 12
I ja planiram voditi svoju mačku na sterilizaciju, pa me malo strah [:tuzan] Jučer je primjećeno da kad se mazi diže rep i guzu namješta, jedan od znakova tjeranja. valja se po podu, ali nisam primjetila mačore okolo, nema ni zavijanja (možda zato jer je preko dana puštena, a noću je zatvaram u kuću). Planiram je sutra voditi kod veta na dogovor. Prije tri dana sam joj stavila frontline combo , znam da mora biti čista od nametnika prije sterilizacije. Iako, slučajno se pogodilo... Jel ima tko kakve savjete? Kako idu procedure? Koliko traje oporavak i sl.
2014 10 12
Newener kak misliš nastradaju [:sokiran] Sad me strah
2014 10 12
I moj je kastriran, i isto je promjena na bolje! Ne luta noću po ulicama, ako ode od kuće to je mooožda u drugu ulicu, inače je svaku noć kod kuće... Jedino se boji svega, al takav je izgleda od rođenja. Voli se maziti kad se njemu da, i stalno spava...
2014 10 12
Evo, mi danas vodili našeg Lasera na kastraciju, maloprije je došao doma. Još je uspavan zbog anestezije, slina mu curi, zbunjen je, baš mi ga je žao... [:tuzan] Ali apetit mu je i dalje tu, eno ga kod zdjelice jede ko lud, micek mali [:zaljubljen]
2014 10 12
Mexicana ,idu preko ceste pa ih zgazi auto.Oporavak ide brzo,kod ženskih mački malo duže jer je složenija operacija od kastracije muških.Ali ništa strašno,bar kod mojih mačaka.
2014 10 12