Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Šminka /

Odabir pudera

Cure, molim vas pomozite mi jer se mučim s puderima već dugo vremena. [:tuzan] Problem je u tome što mi svaki puder stvori potkožne prištiće. Imam normalnu kožu i problema sa prištićima nikad nisam imala sve dok nisam počela koristiti pudere. Prvo sam koristila Garnier BB kremu i ona mi nije stvarala probleme, ali to mi ne odgovara jer se nakon par sati upije u kožu i opet izgleda kao da ništa nisam ni stavila. Nakon toga sam probala sa Bourjois Healthy Mix i on je prvi počeo stvarati potkožne prištiće, pa sam se prebacila na YSL Teint Resist koji mi je bio i najbolji, ali on je radio još veće probleme od Bourjois. Probala sam i Vichy Teint Ideal i opet isto. [:znoji] Sad imam Mac Face&Body i on mi je relativno ok, ali ako ga imam na licu od jutra do navečer, i od njega znaju doći baš ti potkožni, najgori prištići koji bole za poludit. [:frustriran] I sada, da li bilo koja od vas zna što bi bilo najbolje, da li neka BB krema ili znate za neki magični puder koji ne stvara nikakve prištiće? Ako je bitno, prije nanošenja pudera stavim Niveinu kremu/primer, svako jutro koristim Nuxellence i Niveinu kremu, a lice čistim svakodnevno, pogotovo radi tih prištića. Čini mi se da tu ne radim ništa krivo i niti ne znam što bi više bio uzrok svemu tome pa ako netko ima iste probleme, molim vas, pište. [:zaljubljen]
2015 03 02
Mislim da ti nije do pudera i kreme. jednostavno imaš takvu kožu. Ja sam slično prolazila dok sam došla do bb kreme koja mi odgovara... i to je baš Garnier bb ona plava za masnu kožu. A Bourjois, ima ama baš sve pudere za suhu kožu...baš su dosta masni. Inače im je sve ostalo za 10, lakovi pogotovo. Riješenje ti je u tabletama, niskohormonskim...iako to nije baš idealno riješenje.
2015 03 02
imam sličnih problema kao i ti, samo se meni stvaraju oni sitni prištići. trenutno koristim od maybelline superstay better skin i zasad ( koristim ga nekih tjedan dana) nemam nikakve reakcije. pokušaj koristiti neki tonik protiv prištića. mogu ti preporučiti iz osobnog iskustva afroditin young&pure, meni je jako puno pomogao, sad naravno ovisi o tvojoj koži kakva je :) koji primer koristiš?
2015 03 02
još da dodam, meni također povremeno nastaju potkožni prištići, pogotovo u vrijeme pms-a, a otakd koristim afroditin tonik nije još izašao nijedan :)
2015 03 02
možda da probaš sapun od crnog ugljena, ja koristim od biobaze muški za brijanje i super je za prištiće
2015 03 02
Ja koristim BB kremu od Garniera ali onu u bež bocici i super mi je.
2015 03 02
Cure, hvala na savjetima! [:zaljubljen] Lakše mi je kad čujem da nisam jedina sa tim problemom jer koga god da pitam, svima skoro svi puderu odgovaraju. Izgleda da je jedino riješenje BB krema, ali samo bi htjela da duže traje pa bi bilo idealno kad bi ta nova od Nivee riješila i taj problem. A da li je netko probao Daywear BB kremu od Estee Lauder? Da li je lagana i kakvo je prikrivanje? @Antonija112 - koristim Nivein primer.
2015 03 02
pokušaj s bb kremom ona je ipak laganija. ja sam koristila onaj garnierov perfect blur i imala sam lošu reakciju (hrpa sitnih prištića na čelu), što nije ni čudno, jer ti primeri sadržavaju puno silikona. pokušaj par puta ne staviti primer možda je u njemu problem :)
2015 03 03
Dobro da si mi rekla za taj Perfect Blur jer me baš privlačio. [:hihot] Sad sam gledala sastojke za Perfect Blur i vidim da ima čak 3 silikona već na samom početku sastojka, a Make-up Starter ima samo jednog, ali možda i taj jedan stvara probleme. [:smije] Baš ću malo eksperimentirati i opet probati YSL bez primera pa ću vidit kako će biti, iako će mi biti malo čudno staviti puder bez podloge. [:sokiran] Javim se ako pomogne! [:kesi]
2015 03 03
meni je bilo baš žao radi tog garnierovog jer je inače super, ali eto ne odgovara mojoj koži. držim fige :)
2015 03 03