Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

PayPal i devizni

Helouu Cure koje naručuju na ebay-u molim pomoć. Dakle, da li je ijedna od vas ostavila negativnu povratnu nekom prodavaču pa je on ponudio povrat novca? Ja sam dobila mail od PayPala da je novac uplaćen (vraćen) i ja vidim na PayPal-u da su oni meni vratili novce, ali kad taj novac meni sjeda na devizni račun? Treba li dan dva tri da mi bude vidljiv na deviznom? Jedna korisnica je preko mene nešto naručila i eto prvi put se sad desilo da nije stiglo (tako kaže), ali pristala je na tu proceduru da zatražim povrat novce te da opet naručim.
2015 03 16
Sjedne ti za par dana, ako povrat vidiš na statusu Paypala to je gotova stvar. [:smijesi]
2015 03 16
Da, da vidim ga i sigurna sam da je sjelo, samo ne želim da djevojka misli da ju zavlačim, a svi koji naručuju znaju da je to malo ipak duža procedura od, recimo tjedan dana. Pa me to zanimalo nakon koliko je vidljivo na deviznom Rekla sam joj da sam temu objavila i da ju može pratit tu.
2015 03 16
Pa iskreno, ne da se meni zezat baš za nekog a da nemam proviziju neku bar malu. Još ako ne stigne...pfff Neki dan sam bila baš dobre volje i dala jednoj korisnici bez provizije, ali eto, svega ima. Ima ljudi koji ti ovako lijepo izađu u susret pa ti se odma i da rješavati problem, naravno. Na negativne nisam još naišla, ali po formu vidim da ima krpičarki koje baš imaju problema sa nezgodnim korisnicama [:tuzan] štetaaaa
2015 03 16
Često naručujem stvari iz vana, one koje nisu došle svega tri vraćen mi je novac. Nisam imala s tim problema. Da budemo iskreni čemu sav trud, izgubljeno vrijeme ako nemaš ništa od toga. Ljepo je poklanjati ali svi mi živimo od novaca.
2015 03 17
Ni ja isto nisam nikad imala problema, ovo mi se sad pojavilo i stalo mi je jer nisam za sebe narucivala. Mislim, desi se sta sad. Eto imala sam srecu sto je korisnica pristala lijepo cekati. Danas su mi sjeli novci napokon
2015 03 19