Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Izbjeljivanje zubi kod stomatologa, opalescence pf 16%

Dakle napravila sam ugriz i udlage i dobila 4 ove inekcije s gelom za izbjeljivanje . Za samo 1000kn .. Svrljam po webu vidim da 4 iste kostaju 200kn~50$ ... Dobro nebitno,neko ce napisat pa idem ja... Sad mene zanimaju cure koje su izbjeljivale, drzala sam po noci 4 ipo sata (pise od 4-6) izgleda da me ova udlaga nategla i da me od nje bolu zubi + sta su uuuzasno osjetljivi. Nisu vise one iskre bas su osjetljivi ne otvaram usta a gladna i kava na stolu .... Ovo mi je prvi tretman i vidim pomak, bjelji su! Cekaju me jos 4 po njegovoj preporuci ali... Mogla bi skratit na 3.. Mogu li kavu popit i odmah na pranje zubi? Oce bit sta?
2015 07 25
Nickelodion , pijem kavu na slamku, al sad me ta bol nervira , uzas jedan. Mislim bude li ovako nema sanse da cu ponovit danas tretman ..
2015 07 25
A neznan jel triba rec da sam i pusac haha. Nemam tako rigirozne zube , naprotiv prirodna boja mi je a1, kako sam sve popravila odlucila sam se na ovo. Zubar je rekao 3 sata ne pustit, a sad citam na webu kao mi slucajno 3 tjedna ... Haha molim..
2015 07 25
Ja ti koristim istovrsnu pastu za zube...normalno perem jednom na dan s njome i super mi je...
2015 07 25
Koja je ?
2015 07 25
Govorim iskljucivo o izbjeljivanju i kad ce prestat, ne opcenito o osjetljivim zubima.. Inace nemam osjetljive zube a sad .. Nadam se da nece ovako ostat. Da prolazi za sat 2 inace idem po ketonale kako me boli..
2015 07 25
ja sam narucila crest trakice za ibjeljivanje, za 39$ , 20 komada, vec nakon 7 tretmana zubi su mi bijeli , ne treba mi vise ... taako da cu saccuvati ovih 13 sto mi je ostalo , pa jednom tjedno lijepiti .... ja ti pijem kavu i pusim odmah , samo ispirem vodom , guc kave , guc vode .... bol ? da , boli , ne znam zasto , vjerovatno unistava caklinu
2015 07 25
Al ovo je uzas, koristila sam 16%gel, da kazem koliko god ga malo stavila imam osjecaj da sam gutala sinoc isto dosta, s tim da cijelu noc nisam spavala ... Uzas.. E sad ja to radim na donjim zubima glupaca , sad mi je znas kako krivo , a imam i jedan rucak u 2 neznam ocu uopce igdje ic, ne mogu usta otvorit od bolova ... [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran]
2015 07 25
Ja sam isto izbjelivala tak zube ko MMM sa gelom/kiselinom. Nenadjebivo iskustvo :P ali zube jesu bjeliji nakon toga.
2015 07 25
MMM 3010, možeš mi napisati gdje si vidjela te opalescense tube za 200kn? udlagu imam od prošlog tretmana..kroz mjesec dana svaka tri dana koristila sam udlagu po pola sata do 45 min- držala taj gel kod zubarice. i desni su mi se jako upaliili, bili su intenzivno crveni i bolni..od tad je prošlo dvije godine i čini mi se da je to maksimalno koliko može ta bjelina izdržati, sad su se polako vratili na staro.Zato bi htjela sama kupiti te tube i namazati udlagu kod kuće. Ne znam zašto je zubarica tražila da dolazim kod nje, umjesto da mi je to dala za doma.. Ako piješ kavu, koristi slamku, tako da ti ne ide po zubima previše. Izbjegavaj crno vino i ostala tamna pića-crne čajeve, sok od borovnice i slično.Dok proces izbjeljivanja traje zubi su porozni i lako primaju ostale boje, bi trebalo u potpunosti izbjegavat cigare i kavu..međutim, samo smanji i koristi slamku.
2015 07 27
Također, zubarica je meni između udlage i desni na samom rubu pincetom stavljala vaticu, tako da ta kemija ne dolazi do mesa jer me to užasno peklo. I bili su osjetljivi, ali par sati nakon tretmana mogla sam jesti.Očito su tvoji osjetljiviji. Isto je gel bio opalescense ali ne znam koliko postotni.Valjda jači kad sam držala maximalno sat vremena.
2015 07 27
Da to je 40% ili nesto manje .. Moj je 16%. Uglavnom moj zubar naplacuje svaku tubu 200kn, i udlage 200. A kad upises na google opalessence 16% izbacit ce ti 1. Ili 2. Odma neki web shop , 4 komada su 180nesto kuna i postarina je 25 kn.. Evo upravo imam 3. Rundu tako da cu do ponoc skinit i idem lec prije nego krenu bolovi. 2. Runda 3 sata sam drzala umjesto 4-5 nadajuci se manjoj boli haha - cijelo popodne ono... Nemogu virovat da ovako izbjeljivanje boli..
2015 07 27