Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

Malo magije

Ako ste odradili ovu magiju, tu noć ćete sanjati muškarca za kojeg se želite udati. Ako se probudite i imate osjećaj da ništa niste sanjali, onda nazovite naše savjetnike i oni će Vam pomoći da se sjetite što ste sanjali. Puno puta zaboravimo svoje snove, ali je sada jako važno da ga zapamtite jer se magija i proročanstvo ostvaruju onda ako se sjećate sna.
2015 11 30
cccc danas je 30.11 dan Sv. Andrije a vjerovanje ide ovako Jeste li čuli da ćete se udati za osobu koju sanjate u noći Sv. Andrije? Nasmijali ste se? Nemojte jer se to zapravo događa u 95 % slučajeva. Osim ako ne sanjate Britanskog princa! Prema proročanstvu, muškarac koji Vam se te noći pojavljuje u snu, biti će Vaš suprug. Nažalost, to je istina i onda ako Vam se taj muškarac uopće ne sviđa. Postoje dvije stvari koje možete učiniti: prva je da ne spavate te noći niti jednu jedinu minutu, a drugo je, da se pripremite za taj dan i mirno spustite glavu na jastuk jer možete biti sigurni da ćete sanjati osobu koju ste već izabrali za sebe, i kojem želite reći da u određenom trenutku pred oltarom.
2015 11 30
Što trebate raditi ako već imate izabranika, ali Vam on još uvijek nije postavio ono važno pitanje? Tu noć trebate odraditi magiju ljubavi pomoću alata bijele magije, i u snu će Vam se pojaviti muškarac kojega jako volite, i on će biti taj koji će Vas odvesti pred oltar u narednim godinama. Za odradu magije će Vam biti potrebne latice ruže koje ste dobili na poklon, perje guske ili patke, dva pramena kose od izabranog muškarca, voda, crvena i bijela svijeća, bijela vrpca, jedna kap njegovog omiljenog alkoholnog pića i jedna kap Vašeg parfema. Ogulite latice ruža i stavite ih u jednu staklenu posudu, pospite po njima malo vode, stavite kosu u zdjelu i na sve to nakapajte alkoholnog pića i parfema. Na crvenu svijeću urežite Vaše ime, a na bijelu njegovo, i svežite ih s bijelom vrpcom, te zapalite svijeće. Svijeće trebate ostaviti da gore do visine vrpce. Dok svijeće gore, ponavljajte magične riječi koje možete dobiti od naših savjetnika u Astro Centru jer su one osobne prema datumu rođenja i Vašim imenima. Nakon toga, svijeće ugasite, vodu izbacite u vrt, i tamo gdje ste bacilli vodu, posadite jedan cvijet.
2015 11 30
Magija je u toplom krevetu :P
2015 11 30
pazi onda koga sanjas veceras hahahha
2015 11 30
A sta ako ON nema kose???:O
2015 11 30
a ako je On ONA il bole ONO? ima dlake u nosu hahahha
2015 11 30
nemam suhih ruža,on ne pije ništa,jel može proć dezić ,nemam više parfema,imam samo susjedov vrt....molim te podsjeti me raniije slijedeće godine ako u međuvremenu ne rješim status na uobičajeni način hahahaahaha...a sad idem spavati i bas me zanima ....hoću li se ustati na vrijemeeeeee za posao..... ;-) ;-)))
2015 11 30
hahahaahhahahh
2015 11 30
kaj? :o
2015 11 30
majo hahahhahahaha opet zbunjola
2015 11 30
heheh :p
2015 12 01